(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Колда труп, если мы про колду, а не про варзону
-
А ти глянь
-
Але я не думаю що там хоча б приблизні цифри форточки, колди чи навіть овервоча
-
Написал одному типу отзыв о Канаде в ютубе, у кого будет желание почитать и дать свой отзыв, то напишите, будет интересно почитать Ибо не у одного меня набрались впечатления за первый год
-
Я фанат факторио, и поднял бы даже серв если бы народ набрался поиграть) Или майнкрафт с инженерными модами
-
Та отож ( Еволюція хардкорних mmorpg була приблизно така Ultima Online -> Asheron's Call: Darktide -> Shadowbane -> Darkfall -> this niche genre is dead І винен в цьому насамперед саме WoW, тому що саме він приніс масову зміну в менталітеті щодо consented pvp, arenas і тд Тому залишається тільки час від часу гріфити ньюбасів в Archeage (який теж вже помер, вже котрий раз) чи зайти на пару тижнів мочити народ в GW2, який doesn't feel very rewarding але хоч якесь mass pvp
-
Кароче
-
Хм, не дуже. Багато хто грає?
-
Ти онлайн sc2 бачив? Зараз навпаки імхо вибухнули пісочниці з крафтом і виживанням
-
Це не для всіх, я маю на увазі для більшості. От у 2003 скільки людей грало в варкрафт той же, а зараз класичні RTS трохи мертві
-
Я просив спочатку скидон а потім ну хочаб безкоштовне ТО
-
Ну камон, всілякі frost punk, oxygen not included, star Sitizen
-
Та ну, це не мінус, просто інші побажання аудиторії
-
а є Славік?
-
Я спитав, зимові клірики дали, при тому що дефіцитне авто було і торг неможливий був
-
Но да, романы тоже умеют навести суету, трешаки накидать порой😁