(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
подався паперово через H&R block на початку лютого - досі нічого немає
-
Привіт. Я подалась 9.03 через Wealthsimple. Сьогодні прийшли і код і чек. У моєму випадку - 13 днів.
-
www.wsj.com/articles/apple-microsoft-dominate-u-s-markets-after-faang-trade-fizzles-d6f10309
-
якщо компанія з США відкриває вакансію з ремоутом у Канаді, чи можна буде з досвідом роботи на такій позиції подаватись на PR —— Тут тільки про вакансію в Канаді, ремоут. Не бренч, не канадський офіс 🤷♂️
-
Я про це трохи вище написав
-
канадский) если ты емплои через канадскую компанию посредника если прямой контракт - нет
-
Через прокладку? Канадский
-
вроде все норм, зашел написано -- Your 2022 return was assessed and a refund of $... will be mailed to you on March 23, 2023. ждемс ) (assemesment прошел 13 марта)
-
Ну, я відповів на питання, яке було поставлене. Більше деталей, краще відповідь) З приводу найму через ентіті - більшість хр, що мені писали наприклад, казали що це прямий контракт. Але не суть, бо нема точних даних
-
Так, яка тебе багато питань, ти вже тут працював минулого року? Знаєш за ліміти rrsp?
-
а вижу, но мы же не знаем юридических тонкостей Если написано что готовы нанимать из канады - то часто это как раз через канадские ентити или прокладки, и значит опыт засчитается. надо писать и спрашивать у их HR.
-
Так, отримав ліміти в NOA
-
Ага, відсутність бенефітів, іншуранса і ще багато чого - не дуже приваблюють)
-
Прийшов чек від CRA. З моменту notice of assessment пройшло рівно 5 днів. Чек зарахувався через апку td без проблем.
-
угу, но я лично не шел бы по контракту, даже с ПР-ом)
-
www.reddit.com/r/GPT3/comments/11yfunb/john_mayer_trained_an_ai_on_steve_jobs_voice_and/?utm_source=share&utm_medium=ios_app&utm_name=iossmf
-
да да, и в самих компаниях, часто к контракторам "особое" отношение, по полиси, иногда по доступам к внутр ресурсам ограничивают, еще часто отсутствие бонусов, и тд... да и лэйофают таких наверно тоже в первую очередь но это не точно))
-
дальше можно не читать вприницпе
-
www.reddit.com/r/canada/comments/11yk9px/canadas_population_grows_by_over_1_million_for/?utm_source=share&utm_medium=android_app&utm_name=androidcss&utm_term=1&utm_content=share_button йойойо Как канадцы в коммах недовольны
-
Привіт. Друзі куа. Напишіть будь ласка в лс хто закінчував курси ''Портного''
23 Jan 2023, 01:02
Post 209902 of 618279
6 minutes ago