(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Укрсіб
-
А какой банк?
-
Ніхто випадково не бачив знижок на самокати? Дивлюсь собі range 60км +- і швидкість 25-30 км/г
-
На чорну п‘ятницю Ninebot G30P були за 1000 на бестбай. Але тиждень тому на бестбай були типу зі знижкою за 1100. Не дуже цікава знижка, бо костко їх продає за 1150 в бандлі з аксесуарами. Також бачив за 1000 open box на маркетплейсі бест бай.
-
Я вирішив почекати ще, може будуть знижки в травні. А як не буде, візьму в костко бандл.
-
А в чому бандл?) phone handler?)
-
Бо в мене вже є один на 40км і наче норм, але хочеться більше, той дівчині буде)
-
теж цікавить для комюту
-
У меня было 5 скринингов, 1 тех и пару дали тестовое на от-сь без фидбэка за месяц. Из 150 заявок, иногда вакансии кончаются😅. Сейчас везде от 200 кандидатов и надо тупо спамить, судя по всему.
-
А что в нее такое можно залить что бы пробить? Крот не подойдет? Или лучше проволкой?
-
Так, може щось застрягло там де вода стікає, або далі по трубі в своєобразному коліні
-
Так, тільки тримач. Хоча я думав ще локер має бути… 🤔
-
Витягай з ніши та дивись шлангу знизу
-
Та там вроде норм все с сеточкой, вообще не могу понять как там что то могло забиться, сетки же кругом. Та может и самой выйдет разобраться, спасибо всем)
-
Оцей був щось типу 800 місяць тому www.bestbuy.ca/en-ca/product/xiaomi-mi-electric-scooter-4-pro-350-700w-motor-50km-range-30km-h-top-speed-black-only-at-best-buy/16493326 В цій моделі покращили деяки болячки минулих скутерів. Але він до 50км :(
-
Сеточку в самой посудомойке смотрели? Сантехника вызвать не вариант?
-
Если там забито наглухо крот лучше не лить. Если он не пробьёт - придётся колупаться в этой едкой херне.
-
100 баксов отдать сантехнику что бы он отодвинул, прочистил, а потом задвинул, я так и сама смогу, может какой то фильтр забился действительно
-
Може ще бути проблема з drain pump чи навіть circulation pump
-
Вже 😅
23 Jan 2023, 01:02
3 minutes ago