(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Всім привіт. Вчора прилетіла в Канаду. Але дуже затупила в аеропорту і не задекларувала свій будинок та авто в Україні🙈 Хто знає, чи можна якось додекларувати? Чи що робити?
-
Дякую дуже!
-
Все ОК. В аеропорту не потрібно декларувати будинок в Україні
-
Не переживайте, це правильно. Задекларуєте при подачі податкової декларації, якщо захочете.
-
Є отакий калькулятор бенефітів: www.canada.ca/en/revenue-agency/services/child-family-benefits/child-family-benefits-calculator.html
-
Я ще поки поресьорчу, бо прям такого як хотів би не бачу((
-
Оця модель гарна, але для мене вага і розмір критичні :( Планую інколи користуватися паблік транспортом. Буде дуже складно заволочити два таких в ГО Трейн)
-
Знаю декількох хто йшов, але то все до 2022, доки CUAET не зробили.
-
А хтось ішов вже через біженство? Чи знає тих хто йшов?
-
Якщо до 120 тис кад нерухомість то не треба декларувати взагалі. Коли будете подавати декларацію, там буде поле і інструкції. Машина нікого не цікавить
-
А чому думаєте про біженство?
-
Дякую за інформацію. таки нажаль Альберта не для мене.
-
Общался с коллегой, с которой работал, на прошлой работе, и которая потом перешла в Лотус - подтверждает, что так и есть
-
Ми ще на минулих вихідних грали, по попередньому замовленню бета раніше відкрилась. Звісно, є баги) але в цілому прикольно. Переробили трохи систему скилів- для мене це було найцікавіше. Але коли знаєш що тільки частина сюжетки відкрита і цього персонажа вайпнуть - то не так цікаво
-
Народ, кто в Британской Колумбии (БК) - планирую на первое время переехать в БК в какой-нибудь город поменьше, т.к. цены на оренду в Ванкувере и пригородах немного так пугают) Особенно пока нет работы. Вопрос - можно ли рекрутёрам, если спрашивают, где ты сейчас находишься - говорить, что в таком-то маленьком городке, где я сейчас, или это будет так-же как с тем, что я говорю рекрутёрам, что я пока не в Канаде, но скоро буду переезжать, и рекрутёр в 100% случаев пропадает? Или говорить, что нахожусь в каком-то пригороде Ванкувера? У кого был такой опыт? После получения работы, буду готов переехать в Great Vancouver, сначала, пока нет работы, просто не вижу смысла выкидывать бешенные деньги на аренду в Metro Vancouver
-
Оті бенефіти в калькуляторі, що на дітей, то тільки після 1,5 року життя в Канаді можна починати отримувати, чи вже?
-
Ех, шкода) А вони за попередні 1.5 роки, поки ми не eligible потім виплачують чи ні?
-
Напишіть, будь ласка, хто *цього року* в ЄС летів. Зараз потрібно мати свіжу вакцинацію від ковіду? Та заповнювати якісь форми до вильоту? Рік тому писали, що вводять анкетну систему навіть для країн, в яких безвіз. Але щось зараз новин не бачу
-
Якщо на ворк перміті через півтора, на пр одразу
-
Дітей немає то не знаю, але наскільки я розумію, то калькулятор не бере до уваги чи ви ньюкамер чи громадянин. А писали, що бенефіти для дітей тільки з 18 місяців
23 Jan 2023, 01:02
Post 211103 of 627477
2 minutes ago