(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Але старих та дітей краще обслуговують ніж молодших.
-
Ви знаєте, я ось замислилася, більшість моїх хто привіз батьків - Калгарі. Не знаю чи дійсно це було фактором
-
Ні, це зрозуміло. Я думаю що треба робити. Я маю на увазі саме матеріальну допомогу. Канада не має за них платити, ну такі вже умови та це fair🤷♀️ якщо біженство дає щось інше - ви пробуйте, звісно. Але краще порадьтеся, бо це не straightforward
-
Гуманітарна програма, якщо пощастить провінційна, на крайній випадок біжество
-
Я просто не розумію, як їй отримати пр. Мабуть ніяк, після куает
-
Вагається, але вже більше в позитивну сторону схиляється. Одній їй жити не сподобалося
-
А їхати хоче?
-
Тому що для цього зараз є можливість. Якої потім не буде
-
Та я не скандалила, потім з фемілі обсудила, і він сказав обрати будь яку іншу, він зробить реферал
-
Не дуже зрозуміла, чому наші батьки мають бути затратами Канади 😝
-
Ну ти їй сказала все що думаєш? Звичайно, Канада не є 100% гарантія від ідіотів. Але гарантія того, що їх тут менше, є
-
Сінгл так називається тому що немає партнера чи дітей. І такс ретурн теж зазвичай мінімальний.
-
Дружини, чоловіка....
-
Якого партнера?
-
Я не знала, що сінгли переплачують. То хіба такс ретурн не тому, що в партнера нижче дохід?
-
Так, дивіться, що підходить.
-
Та ні, зазвичай норм. Багато ж хто купляє квартири під інвестицію. Батьків або туди, або до себе (в walkout бейзмент або буває в досі кімната з міні кухнею та окремим входом)
-
Ну от. Це крайній випадок, якщо є кращі програми, треба спочатку пробувати їх
-
Не отримає мат допомоги, яку б отримав канадієць з такою малою пенсією
-
Я написала, отримає, малу просто
23 Jan 2023, 01:02
9 minutes ago