(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я собі на біток зі штатів ставив зеркала з аліекспресу бо на рідних ніфіга видно не було, тепер зрозуміло чому. В європейських авто зеркала трохи інші (на фордах)
-
Там ще вище писали про гуманітарну візу
-
Я просто подумала, если выкатывают новую «федеральную» программу, то она может не касаться Квебека 🤔
-
У @sdwvit надо детали уточнять
-
Можешь, но надо будет предоставить пруфы что свалишь оттуда
-
Т.е если я живу в Квебеке — не могу податься на ЕЕ?
-
Нету, там просто своя программа иммиграции К ЕЕ не имеет отношение
-
А в квебеке своя експрес энтри, верно? Или там вообще ее нет?
-
Трошки флуду, одному мені здається трохи дикою така асиметрія протектору гуми? Типу виробник так і каже що вона асиметрична, і це типу фішка. Але у мене таке враження наче у мене 4 правих гуми... хоча на самій гумі не вказано напрямок чи сторона, лише вказано який бік гуми має бути ззовні. Мені інстинктивно здається що R повинна мати менший супротив ніж L...
-
Так і є
-
У мене наприклад шолдер чек через ліве плече взагалі ніякого сенсу не несе бо я бачу тільки стійку середню вже було раз коли зробив чек і машину не побачив добре шо є датчик сліпих зон
-
Потому что когда знакомый в день зарабатывает 800$ собирая деревянные заборы) мне тоже нельзя упасть в грязь лицом
-
Какие вообще цены в Канаде на такого рода услуги?
-
Гайз если просят собрать сайт визитку на вебфлоу. Сколько просить за это денег в Торонто? Человек продает дома, не бедный.
-
Щоб податись по сес він переїхав з Квебеку в Онтаріо
-
Жесть 😬
-
Wordpress контрактор 100-120 га годину бере
-
Запишіться до HR блок особисто
-
Може бути. Ми з трьома працювали, від сотки було
-
А на шопіфай чомусь менше, як мені показалось