(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Доброго дня! Шукаю роботу девопсом. Зараз знаходжуся в Оттаві але можу переїхати в будь-яке інше місто або провінцію.
-
Так
-
з PR вже можна в іншу провінцію їхати жити, правильно?
-
Клас, ви молодець що прийняли стратегічне рішення з провінцією для іміграції в вашому кейсі 💪🏻
-
Ikea finnala. Розкладні дивани sofabed називаються, і розкладаються в ліжко зі справднім матрасом. Такі «книжки» чи коли нижня частина висувається просто як у нас тут не популярні, ми майже не бачили.
-
Звичайно, напишіть в особисті
-
В ідеалі ще зп щоб там була
-
в ФОПів нема зп, в ФОПів є дохід, тому огірок і написав там, що докладав ще акти, де власне і пише скільки годин і по якій вартості були оплачені
-
А, акты, прочитала
-
А зарплату какую желательно? Среднюю высчитать за неск. лет или последние?
-
Супер шивдко))
-
hromadske.ua/posts/krov-moyih-siniv-prolita-nedarma-istoriya-dvoh-brativ-rosiyan-yaki-zaginuli-za-ukrayinu
-
Здається можна в міносвіти звернутись по копію. Можна покопати в ту сторону. Сорі, деталей не знаю.
-
Привіт! А хтось стикався з такою штукою: як отримати диплом, якого фізично нема? Подробиці: закінчувала інститут у Донецьку до війни, потім інститут став частиною ДонНТУ, потім війна, потім я поїхала, потім там сепари прийшли до влади. Ну і десь по дорозі диплом загубився, затребувати його наново, здається, неможливо
-
Вiтаю! Хтось собi шукав житло у Торонто через рiєлторiв? Може хтось насыпати контактiв якщо є? :) Заздалегiть дякую
-
Ось тут гарна стаття користувалась, коли шукала способи свій диплом відновити. mon.gov.ua/ua/news/yak-vidnoviti-vtrachenij-dokument-pro-profesijnu-osvitu-rozyasnennya-mon
-
працювали з Ланою, всіх кого знаю задоволені. lanagrichanik.com вона з білорусі
-
Теж з нею працювали та можемо її рекомендувати. Вона свою справу знає на 100%
-
medium.com/codex/why-have-i-stopped-using-terraform-for-iac-aa368bccbaed
-
vxtwitter.com/imerkouri/status/1640087362624430084
23 Jan 2023, 01:02
Post 217192 of 626014
3 minutes ago