(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ну да
-
Тоді не розумію, чому Канадці працюють на своїх взагалі? Часто ж ЗП ледь не вдвічі менша. Не хочуть бути контракторами? ЗП просто покриє всі бенефіти фуллтайм роботи.
-
більшість не в курсі)
-
@Chciwosc а можна зразок вашого резюме, яке відправляли? Можна в приватні. Теж шукаю Java, 2+ yoe.
-
Так якщо працюєшь як контрактор на США не буде змоги ПР отримати з допомогою цієї работи, чи не так?
-
Вот-вот. Пока не попробуешь активный круиз или аварийное торможение, не поймёшь. А когда поймёшь - не захочешь больше автомобиль без этих плюшек.
-
Так це правильно, я вважаю, як ще інакше?
-
Залежить від способу оформлення. Можна і фул тайм зробити через канадців, і селф емплойд напряму.
-
І мені будь ласка, теж джава
-
саме так
-
я не думаю, що я (ми) тут такий розумний сиджу, а канадці тупі)) є якийсь момент, про який я не знаю. це 100%
-
так, і тоді наче це можна використати дл пр
-
В Україні теж більшість так живуть. Self employed це по суті бізнес, ризики. Не всім підходить
-
момент в тому, що вони живуть своїм життям і не думають що там десь є щось краще. Я не кажу що всі, але більшість
-
саме так
-
Типу через прокладку Канадську працювати ?
-
для цього треба шукати якусь umbrella company, а це часто стрьомна історія. плюс не факт що на це компанія погодиться
-
Привіт, хто з Калгаріі любить хайкінг запрошую у неділю в невеликій похід біля Banff
-
Тоже интересовался у местных разработчиков. Сказали, что не хотят, боятся, так как первых, кого увольняют в случае чего, это контракторы, нет уверенности в завтрашнем дне, а у многих ипотека и тд. Хотя так выгоднее работать в плане налогов, гораздо больше можно списать.
-
Просто my dream life, після паспорту. Отак подорожувати, та ще й з кимось, дешевше й веселіше
23 Jan 2023, 01:02
Post 221169 of 623674
15 minutes ago