(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Когда был в Украине, отправил на вклейку через курьера. Стоит 70 долларов за паспорт, сделали за неделю. Обращался по этому контакту @canadaforua_manager
-
Мы так и не поняли смысла посменно. Как на гв заменить жену на 4 часа?
-
Гіфка зі звуком
-
Бгг, я згадую як мій брат з дружиною перший тиждень чергували по 2 години біля дитини, не спали. Бо тривожність. В мене на той час вже був місячний малюк(досвідчена типу) і я трошки прифігіла :)
-
У Львові перший раз попробував окрошку десь на н-ій роботі, де була доставка їжі. Тому воно ніби є, якщо захотіти, але не популярне
-
Это история о том, как родителям тяжело из-за изменений в их жизни, а не про зп 600к
-
Видимо перевести на ИВ или сцеживать молоко, но у вас должен быть наверное большой дом, что бы ты спал спокойно и не слышал коликов или плач младенца ночью и и «высыпался»
-
Друзі, підкажіть яка зараз вилка зп для middle full stack developer (react, nodejs) в Ванкувері ? Завтра інтерв’ю і думаю скільки грошей просити щоб не продешевити)
-
Европа большая интересно куда и почему? Ну интересно 😁
-
Після 24-го не потрібна. Летіти? Ну я ж хз де ви і як хочете летіти)
-
Покрытие внутри сети только в дешёвых страховых планах на хороших нет такого ограничения
-
ну дак Канада велика. Ванкувер і Галіфакс - два різні кінці географії. Але ми летіли в Ірландію зі Швеції. Це такий євротріп типу був
-
То ж з Канади, ми ж в канадському чаті) звідки ви летіли?
-
Дійсно так і є зовнішньо, але є деталі які у них краще, я там рік жила, 2019-2020, там гарна природа, працьовиті люди, дружні, також дуже прикольні умови роботи, багато IT компаній, багато спортивних закладів і є мультикарта на всі спортзаклади за щось типу 600 грн на той час мені то коштувало. Там можна реально комфортно жити.
-
RTFM: www.cigna.com/knowledge-center/types-of-health-insurance
-
Всім привіт, треба зробити довіреність на людину в Україні. На сайті генерального консульства України в Торонто є розділ з нотаріальними діями де треба зробити онлайн апойнтмент, але вже майже тиждень підряд пише що немає таймслотів та спробуйте пізніше. Це я такий невдалий чи можливо щось роблю не так? Ніхто не зіштовхувався з цим останнім часом?
-
Там ще активный офер балів додає
-
Ткните носом или напомните годится ли работа по контракту из Канады для провинциальной программы на пр? Я нашел обрывки инфы а истории, но чётко не понял всё равно
-
Insurance plans listed, and the fact that you have to pay extra if you visit a provider or facility outside the plan’s local network on rather of those plans.
-
@Yev а у тебя там есть знакомые кто нашел работу по u4u в США? У меня пару знакомых уже пол года ищут, было пару откликов, но как узнали что нет Гринкарты то реджектали.
23 Jan 2023, 01:02
5 minutes ago