(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
это наше "мы вам перезвоним"
-
ну то ж і приїжджають не дурачки (куает не враховуєм)
-
"канадский опыт" — хорошее владение языком и понимание что к чему Чтобы человека не обидеть ему часто говорят "у вас нет канадского опыта"
-
а з досвідом “Канадським” для мене взагалі мало зрозуміла штука, тіпа ж канада запрошує кращих спеціалістів з усього світу, а ти приїзжаєш і твій досвід не ставлять в нічо, це чісто лол
-
я не раз слышал вой по типу "я вот жопу рвал чтобы в Канаду попасть, а они по CUAET приехали на всё готовое"
-
В квартирі кондиціонер, а під ноутом підставка з вентиляторами - не помітив нічого
-
к сожалению это чистейшая классика тут) Люди из села выезжают, но села не выезжает. Я таких примеров тоже кучу знаю
-
Хочу поділитися. Мені якось щастить на "токсік" українців, які у ФБ роботу типу пропонують. Я часом напишу їм, спитаю що і як. А сьогодні то взагалі була якась "особлива" - старший менеджер в банку, яка навіть моє резюме не глянула і така "я не бачу як ваш досвід до ІТ відноситься")) А я менеджер в ІТ компанії вже 2 роки) Збісила) То я з нею трохи попереписувалася. Але дивує, що такі люди навіть не скинуть описів позицій. Вважають, що я якщо шукаю роботу то згодна на всі умови світу 🤔 Писю сюди, бо хочеться поділитись аж)
-
No complaints, все тягне на макс-ультра
-
Ми сьогодні в рамках ментал хелс суппорт дей з подругою спершу пройшли 10км на лижах, а потім пішли у спа. Це напевно було краще що я зробила для себе за останні півроку Перші дві фотки то спа, решта просто трейл. Оце поєднання фізнагрузки + спа потім - нереальний кайф