(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Хочу поділитися. Мені якось щастить на "токсік" українців, які у ФБ роботу типу пропонують. Я часом напишу їм, спитаю що і як. А сьогодні то взагалі була якась "особлива" - старший менеджер в банку, яка навіть моє резюме не глянула і така "я не бачу як ваш досвід до ІТ відноситься")) А я менеджер в ІТ компанії вже 2 роки) Збісила) То я з нею трохи попереписувалася. Але дивує, що такі люди навіть не скинуть описів позицій. Вважають, що я якщо шукаю роботу то згодна на всі умови світу 🤔 Писю сюди, бо хочеться поділитись аж)
-
No complaints, все тягне на макс-ультра
-
Ми сьогодні в рамках ментал хелс суппорт дей з подругою спершу пройшли 10км на лижах, а потім пішли у спа. Це напевно було краще що я зробила для себе за останні півроку Перші дві фотки то спа, решта просто трейл. Оце поєднання фізнагрузки + спа потім - нереальний кайф
-
Якщо хочеш досвід Гуллівера в Ліліпутії, то треба в Мексику з‘їздити
-
Из-за азиатов?))
-
Друзі, всім привіт від волонтерів UNIHELP24! 🇺🇦 Якщо вашим родичам потрібна допомога з одягом або їжею, напишіть будь ласка у direct на сторінку. Наші волонтери обов'язково допоможуть: www.instagram.com/unihelp24/ Якщо у вас або ваших знайомих є можливість допомогти тим, хто цього потребує, будемо вдячні за донат або іншу допомогу, навіть репост! Звертайтеся! 💙💛
-
Буржуи Счастливчики