(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
там просто откликов нет
-
Наче там не просили за півроку, щось змінилося?
-
помню как не успела закупиться едой и из выбора был только мак
-
Я вже за це якось писав. Можна подивитися тут www.delrentals.com/condos-for-rent Є трохи варіантів в різних районах, ціни в тих адекватні і процес перевірки трохи простіший, немає ніяких апфронтів за рік і тд
-
я пожила в ричмонде глухом, где вечером из выбора доставки после 9 пупа и залупа, поняла что такое не для меня а это я еще в вест ванкувере не была
-
значит каната не для меня, со сори
-
то есть выйти из дома и выпить бабл ти не вариант......
-
в целом мне не нравится что в оттаве лютые зимы, я в этом году смотрела что у вас происходит и что-то усомнилась
-
Ок, якщо тобі ок іти до офіса 10-30 хв пішки, тоді мож селитися в моєму районі. тут є всі магазини типу Собейс, Мак, Шоперс, всякі малі закусочні, шикарне кафе морозива і піцци(фарінелла) . І до того всього теж буде іти +-10-30хв, в залежності де поселишся. Вот мож глянути на район отут біля офісів: maps.app.goo.gl/6WyyfYDYL1XGgQGp6
-
Навіть до 11, всякі суперстори і т п
-
Та камон, супермаркети до 10, доставка теж допізна, всякі там Earls, це ж є?
-
Але та, якщо тре, шоб і після 9 був вибір, тоді Каната не для тебе)
-
Взагалі я по ночах не тушу, то не знаю)
-
sobeys до 22, Шоперс цілодобовий. Але не впевнений, шо якісь кафе будуть ше відкриті після 21
-
нажаль в онтаріо навіть на ПНП все одно треба багато балів, для ЕЕ треба десь 485 зараз, а на ОІНП вони відбірають з 479. Хоча можу ці 6 балів вам грають роль
-
Взяти дорожче покриття щоб в разі чого з вас не зробили крайнього
-
😭та шо ж такое
-
В Отнтаріо тих провінційок є багато. Їх можна поділити на ті, що через ЕЕ і той ваш коментар якраз до них стосується. І провінцій програми без ЕЕ, типу Job Offer stream, шо там вище скріни кидали з умовами.
-
Хто брав машину в туро, підкажіть якісь нюанси при оренді, на що звернути більшу увагу, щоб не попасти на $ 🤥
-
особо ньюансов нет, быстро и удобно, обфоткать машину до и после со всех сторон и внутри и снаружи
23 Jan 2023, 01:02
Post 251522 of 629857
about 2 hours ago