(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В зарі жіночій повно кольорів, а в банані помаранчеві сукні зараз
-
Угу, точно. Воно мені нудне. Не вистачає кольорів. Але в Україні мала ті самі проблемами, рятувалася маленькими брендами або носила спортивне. То ниття про взуття було більше про зручність та наявність якісних матеріалів, а не про моду
-
Ну тут это будет стоить 20к грн
-
Я вот не заметила особых проблем с шмотьем, а я его люблю. Он просто дороже, соотвественно мелкий бизнес не может получать те деньги, к которым вы привыкли в Украине
-
Нормального рил мало, покупал недавно футболки, нормальных принтов почти нет, вся годнота аут оф сток, в локальных магазинах вообще мусор один дешевого пошива уровня алиэкспресс
-
Теж на широку, і якість непередбачувана в останні роки. Одні багато сезонів, інші вже за 2 втрачають вид. Але якщо пощастить, чудове взуття
-
На всі свої укр сукні за 7к грн
-
Возможно большинство ноет из-за того, что мелкие украинские бренды не водятся в Канаде за две копейки
-
тому що хочеться понити ж
-
Вони мені майже життя врятували, коли в горах почалася злива і довелося стрибати вниз по мокрих каменях
-
Ecco ще тоді
-
Не понимаю почему все жалуются на отсутствие шмота
-
Якщо про спорт казати, ще The North Face хороші на вузькі ноги.
-
+ звісно є false positive/negative випадки
-
Вони чудові, мої друзі часто таке купують. Але на широку ногу
-
ну це добре якщо люди будуть звертати на це увагу, я не кажу що всі компанії що дають тестові - намагаються надурити людей
-
Хм, може тоді різниця між Києвом та Харковом? У нас хороший вибір, у Львові кажуть теж
-
2021 вересень
-
Наші лише в останні роки стали популярними. Ти коли поїхала з України приблизно?
-
Жодного разу не замовляла. Сумую тільки за євро брендами
23 Jan 2023, 01:02
Post 252663 of 627767
4 minutes ago