(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Вітаю🌿 Запрошую на безкоштовне онлайн- АРОМАЗНАЙОМСТВО ▫️ як обрати якісні ефірні олії і безпечно застосовувати ефірні олії для підтримки здоров'я всієї родини ▫️про вплив ефірних олій на наш емоційний та фізичний стан (Запах мозок сприймає найшвидше, а центр мозку який опрацьовує запахи пов'язаний з емоційною сферою. Є навіть розроблений спеціально емоційний набір ) ▫️ можливості і цінності з Young Living для нових учасників і тих хто хоче будувати бізнес. 🌿Запис зустрічі доступний до 00:00 08.06.2023 по Києву. Долучайтеся тг- канал 👇 t.me/+8aC0PQfOLW5hNzJi t.me/+8aC0PQfOLW5hNzJi t.me/+8aC0PQfOLW5hNzJi П.с. можу також провести безкоштовну 15 хв консультацію щодо ефірних олій як сертифікований аромапсихолог, для запису пишіть в особисті🌿
-
Мы из последнего: Бир фестиваль Концерты Постоянно ходим в новые места похавать. Стараемся больше ходить убирая «поездку машиной» Ездим в разные парки которые в 20-30 минут езды на общаке/машине Ща я планирую на сапы около Торонто записаться, говорят очень прикольно. Ездим на арендованных велах иногда по набережной Торонто что бы где-то похавать или в город поехать и посмотреть на красоты набережной В целом фестивалей куча, но в прошлом году мы не следили, было не до этого
-
пусть рассказывают что Калгари фигня - медленнее цены расти будут)
-
Вітаю🌿 Запрошую на безкоштовне онлайн- АРОМАЗНАЙОМСТВО ▫️ як обрати якісні ефірні олії і безпечно застосовувати ефірні олії для підтримки здоров'я всієї родини ▫️про вплив ефірних олій на наш емоційний та фізичний стан (Запах мозок сприймає найшвидше, а центр мозку який опрацьовує запахи пов'язаний з емоційною сферою. Є навіть розроблений спеціально емоційний набір ) ▫️ можливості і цінності з виробником сертифікованих ефірних олій Young Living ( етичний бізнес, який вийшов повністю з ринку Росії) 🌿Запис зустрічі доступний до 00:00 08.06.2023 по Києву. Долучайтеся тг- канал 👇 t.me/+8aC0PQfOLW5hNzJi t.me/+8aC0PQfOLW5hNzJi t.me/+8aC0PQfOLW5hNzJi П.с. можу також провести безкоштовну 15 хв консультацію щодо ефірних олій як сертифікований аромапсихолог, для запису пишіть в особисті🌿
-
Вітаю🌿 Кому цікаво про психологію для мам та аромапсихологію, ефірні олії - долучайтеся . Ділюся ефективними способами не зійти з розуму від війни 🙌 instagram.com/yana_lomova_psychologist