(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
^ добавьте GULAG сообщению выше :)
-
а ти ще не приїхав навіть, запізнюєшся..
-
О, і як тобі Сієтл?
-
14% не в канаді ще судячи з попереднього опитування
-
@Nikkiaaaa тут питають нове опитування 😄
-
цікаво скільки в чаті людей в Канаді )
-
хай кебек буде)
-
Я збирався переїхати, доречі. Вже майже білети взяв на червень але зайшов почитати цей чати і передумав))) Зараз в Сієтлі, США)
-
Я ж написав вище, я не був у Канаді. Збирався, але в останній момент передумав і полетів у США. З приводу безпеки покищо не зрозумів. Бачив бомжів але не агресивних. Кажуть що стріляють але сам не чув. Тут дозволена зброя. Єдине що для прихованого носіння потрібна ліцензія
-
А я чот очканув в штати їхати, та й друзі тут, трохи легше морально. А тепер думаю може треба було їхати. Це все тред про америку 🤬
-
Іще мене здивувало що тут є велоінфраструктура. Я не очікував таке в США. Правда тут на звичайному педальному велику можна крякнути бо постійно пагорби. Думаю моноколесо купити
-
а безпека? і ви до цього в якому місті канади були?
-
Покищо складно сказати, бо я тут тільки 3 дні. Але поки подобається. Красиво, гори. Клімат нормальний, після Іспанії ненавиджу спеку. Правда можуть іти дощі.
-
www.youtube.com/watch?v=KsxicrdR56o&pp=ygUl0L7RgdGC0LDQvdC90ZbQuSDQutCw0L_RltGC0LDQu9GW0YHRgg%3D%3D
-
Ось
-
знов штатодрочь.. та коли ж вона закінчиться 🤣
-
Я просто був США давно колись. Обїздив центральні штати і плюс мінус розумів що тут не зовсім так як про це розказують в блогах
-
Та-та, знаю)
-
Дак Ванкувар поряд. У кого є канадські візи туди мотаються просто на вихи
-
Як про Ванкувер написав)
23 Jan 2023, 01:02
16 minutes ago