(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Замість чоловіка завести кота 😁
-
Ну я мала на увазі одну й ту саму людину)
-
Як з 2 зробити 0 ?))
-
Завжди.
-
Люди різні в різні періоди життя.
-
Чоловік + дитина уже 2 людини 😁 а можна ж ще парочку народити)
-
Я не готова спілкуватися з 1 людиною 24/7 ніколи в житті. То що, родичів не мати, чи чоловіка теж? Просто різні люди бувають
-
І всерівно коли носиш дитину о першій ночі бо вона плаче то думаєш а чи готовий ти був 😁 (це я про себе)
-
Але з офісом у вас є сталий розклад принаймні. І життя налагоджене.
-
так ти все правильно написала) просто батьківство це не для тебе на цей етап життя) якщо нема доступу до регулярної няні чи родичів кому скинути) насолоджуйся зараз всім що цінуєш і заводь дитину коли будеш готова)
-
А ти думаєш дитина буде якось окремо від тебе жити і тобі не прийдеться нічого міняти? Це вже зовсім інша тема, але так, треба підлаштовуватися постійно. Це ж очевидно
-
Я вже зрозуміла, що буду дома знаходитися в шумоподавних навушниках і виводити нотифікації від радіоняні на браслет. Щоб і тихо, і безпека в дитини
-
і коли прокидається о 5й ранку бо "just because" і коли захворіла незаплановано і треба якось думати щоб графік підлаштувати бо садочок не поведеш і коли іде становлення характеру та дрібний пиздюк починає прощупувать як би ще батьківські boudaries роздвинути) а нове для мене відкриття що можно регулярно хворіти легкою орві, котру весь час нову з садку приносить)
-
Та франсе все зводить нанівець
-
Я рахувала, по грошах вигідніше, якщо хоч 1 дошкільнятко
-
Вибачте🤣
-
Нахуй
-
Квебек!
-
Типу вже підлаштовано під офіс все. І малі зміни не дуже критичні
-
В мене зараз суто практичний підхід до ремоуту, бо я сама тут. На няню не заробляю поки що)
23 Jan 2023, 01:02
Post 265808 of 617065
14 minutes ago