Та хотітись назад хз чи буде, в мене останні 4 роки життя - це стабільні переїзди з міста в місто та з країни в країну, звик до стресу та нових обставин, а уж тим більше після 24.02. Ніяк не можу свого місця знайти, тому скитаюсь по світу) Канада звучить цікаво якраз із-за можливості відносно швидкої легалізації, мови яку вже добре знаю, ну і подібно до США "країна емігрантів", де ти не будеш таким чужим, як я зараз в європці)
Планую мати подушку в районі 20к + ще машина в Європі на продажі буде, ще з того щось перепаде, ну і далі продовжувати працювати ремоут, тобто фінансово в принципі має звучати доволі адекватно, якщо мої прогнози місячних витрат реалістичні (4-5к CAD на 2х людей з орендою 1.5-2 в Калгарі і скромними апетитами)
Канада завжди була мрією, тому захотів спробувати, типу не зайде - завжди можна повернутись назад.
Єдиний момент, який тривожить - як би встигнути в своє часове вікно діючого PR набити досвід, тому я сюди і написав, хоча насправді не люблю людей замахувати лишніми питаннями і 99% часу readonly в чатах сиджу))