(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Не кожна рекомендація (чому це вони рекомендації? :-P It's a request, 'request changes'!) має бути обгрунтована, і не кожне обгрунтування - менторшіп, але деякі - так, я ж здається доволі детально вище описав Іноді дев може мене спитати в пм, чи я сам може follow up в пм, іноді це закінчується хаддлом, в якому я можу, наприклад, показати 2-3 способа щось зробити та наочно показати, чому саме цей спосіб - кращий.
-
не, по сути гугл хочет дрм интернет
-
Ну назвіть це practical knowledge sharing, можна й так :-)
-
І це теж вірно - на мій погляд, сіньйор - це така суміш з власне досвіду та знань, досвіду безпосередньоиз конкретним проектом, та софт скілами. Можна ще додати ширший погляд, в тому числі з огляду на архітектуру, вміння дивитись на задачу не окремо, а в комплексі з іншими релевантними, і тд
-
Ну, робив він реально складні речі. Ми вважали, що він там с кодом якось спілкується, а не читає його. З точки зору корпоративноъ Америки він не віповідав левелу, комунікація із холодильником була легша. Але проблеми він вирішував хоч би хто так міг. Я вважаю, що кожний потрібен на своєму місці. Таким людям теж треба бути у команді, хоч вони і не класичні представники левелу.
-
Щоб була купа оферів на 100500$$$
-
-
Туро велика? 😆
-
@Nikkiaaaa Фу ты токсик