(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Як?
-
Дуріани в T&T теж були, але я не наважився невідомий сорт по 23 бакса за кіло брати, дуріан вийде 120-140
-
І навіть мангостіни нічогенькі були, бля, треба в тнт їхати тепер 😂
-
якщо ти щось вмієш добре робити - то і на інтервью добре зайдеш.
-
Йой! Artem, знаєш, ти русофоб на 49% (сьогодні недостатньо)!
-
COMPTIA, знання ITIL, сертифікація по циско, мс та джірі можуть бути корисні. Також якийсь MDM чи AD потрібно розуміти
-
2 недели назад, неделю назад, и сейчас, +1% 💪
-
Добре шо взагалі підняли, не кращі часи для нас, ми в рекрутингу, тому всі ці лейофи хайрінг фрізи і тд по нам вдарили із затримкою. Наступного року сподіваємось на більш substantial increases
-
Опять это white supremacy, немає сечі терпіти ці пекельні борошна
-
У мене в команді два індуса міда, 100к і 115к, зараз на 2% ще індексуємо. Обидва вони (і я також, та ще один ямаєць) найняті білим канадцем принципалом, білим канадцем vp of eng та ямайцем чіф архітектом, через HR грека. Дійсно, є різниця в менталітеті, коли індуси тягнуть одне одного. Але є й інше, що у них частіше краща англійська (навіть якщо з акцентом), кращі софт скіли та набагато краще вміння себе продати. Тому work harder i guess?
-
P.S. мене більше цікавить які сертифікації ви робили, досвід з України чи інших країн, освіта і тд. на скільки важливі ці пункти. А також як подавалися, просто резюме на індід чи шукали щоб знайомий зареферив, лінкедін, або може фізично приходили в офіс( таке теж рекомендують)