(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
З власного досвіду,- можна пройти уйму співбесід але якщо ти не зайшов на інтерв'ю то ти будеш останнім в списку з 500 індусів , в яких приорітет по дайверсвті бо вони живуть в барака по 10 людей й готові працювати за копійки . Ніколи не забуду коли я прийшов за рекомендацією до віце презедентки одного з банків з українським прізвищем Haluchko за рекомендацією поважного члена діаспори Торонто за референсом а вона дивиться в очі і каже аплайся на всі позиції референса недам (Keep trying),- сказала а у тебе жінка в декреті і дитинка і квартира за 2000 тис дол . Без блату на хорошу посаду непопадеш ніяк, якщо ти не індус.Тут вам і ментальна складова українець українцю око виклює а індус індуса тягне.Також слід згадати Access Employment які реально займаються самопіаром а не допомагають . Тому основна порада , нетворкайтеся з людьми хто є реальними decision maker а не ейчари чи ще якісь козли .Бережіть себе , свої нерви і здоров'я не падайте духом і не зневірюйтеся , те що має бути вашим , вашим буде. Слава Україні !
-
та наверно всё норм ) зашел в такс кабинет, "Дата зняття з обліку" есть и ниже написано: Фізична особа продовжує обліковуватись у контролюючих органах як фізична особа – платник податків, яка отримувала доходи від провадження підприємницької діяльності, та має забезпечити остаточні розрахунки з податків від провадження підприємницької діяльності та/або в установлені строки подати відповідному контролюючому органу декларацію за останній базовий податковий (звітний) період, в якій відображаються виключно доходи від проведення підприємницької діяльності, тощо.
-
Це у ванкувері :) я не знаю це локальна мережа чи ні
-
Це шо?) в нас такого нема здається
-
В safeway стиглі ананаси
-
Но это не значит что я все правильно сделал, просто забил
-
Даже ФОП счёт не закрывал
-
Ничо такого не делал
-
Крипта я так розумію не варіант бо буде багато втрат на комісії і курсі?
-
І здається на Wise у мене вийшло закинути. Але це тільки раз на місяць а у мене сума буде набагато більша.
-
У моно написано що можливо закинути p2p на картку іноземного банку і при цьому комісія буде 1% але обмеження 100к грн.
-
Ну крім банкоматів.
-
Може хтось знає варіант з мінімальною комісією для mono usd -> RBC USD?
-
Всім привіт! Поділіться досвідом, хто знайшов роботу system administrator, computer technician, IT support, або щось подібне. Що на вашу думку є найважливішим і як найефективніше шукати?
-
А якщо у велссімпл свій банківський рахунок RBC підключити і з нього на велссімпл кеш акаунти закинути якихось 5К то коміс буде?
-
Так, канадавіза вже рісьорчу :)
-
На reddit та canadavisa форумі можна спробувати нагуглити історії людей які проходили по цій програмі і попитати ще там