(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
та наверно всё норм ) зашел в такс кабинет, "Дата зняття з обліку" есть и ниже написано: Фізична особа продовжує обліковуватись у контролюючих органах як фізична особа – платник податків, яка отримувала доходи від провадження підприємницької діяльності, та має забезпечити остаточні розрахунки з податків від провадження підприємницької діяльності та/або в установлені строки подати відповідному контролюючому органу декларацію за останній базовий податковий (звітний) період, в якій відображаються виключно доходи від проведення підприємницької діяльності, тощо.
-
Це у ванкувері :) я не знаю це локальна мережа чи ні
-
Це шо?) в нас такого нема здається
-
В safeway стиглі ананаси
-
Но это не значит что я все правильно сделал, просто забил
-
Даже ФОП счёт не закрывал
-
Ничо такого не делал
-
Крипта я так розумію не варіант бо буде багато втрат на комісії і курсі?
-
І здається на Wise у мене вийшло закинути. Але це тільки раз на місяць а у мене сума буде набагато більша.
-
У моно написано що можливо закинути p2p на картку іноземного банку і при цьому комісія буде 1% але обмеження 100к грн.
-
Ну крім банкоматів.
-
Може хтось знає варіант з мінімальною комісією для mono usd -> RBC USD?
-
Всім привіт! Поділіться досвідом, хто знайшов роботу system administrator, computer technician, IT support, або щось подібне. Що на вашу думку є найважливішим і як найефективніше шукати?
-
А якщо у велссімпл свій банківський рахунок RBC підключити і з нього на велссімпл кеш акаунти закинути якихось 5К то коміс буде?
-
Так, канадавіза вже рісьорчу :)
-
На reddit та canadavisa форумі можна спробувати нагуглити історії людей які проходили по цій програмі і попитати ще там
-
ну і Francization profile When you submit an application for permanent selection under the Francization profile, you must sign a francization agreement. If you are selected under the Francization profile, you will be automatically registered with the Integration service for immigrants, Accompagnement Québec. The purpose of this measure is to support your learning of French and your integration into Québec society. звучить поблажливо))
-
hold or have accepted an eligible job in Québec: on a full-time basis; whose hourly wage is equal to the maximum wage for your profession (9th decile of the wage for your profession). Квебек досвіду лише оферу достатньо по ідеї