(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
на подивися про бідність
-
Лол, по перше чого сам стрибаєш? Який процент аграрки від ВВП? По друге що порівняти? Абсолютні числа? Число на душу населення? Графік росту? А давай ще порівняємо геополітичні умови?
-
В чому вона полягає?
-
Можу продати)) 😃 2016, Laredo
-
У меня нет желания спорить про сх, просто сравни ВВП Румынии Болгарии и Украина с учётом ресурсов и размеров. Сразу наглядно видно эффективность
-
Ты читать умеешь? Или только постоянно менять контекст рандомно?
-
Головне не здохнути під час вивчення :))
-
Це ж усе москальська пропаганда що в України нічого не було а в совку було і ми тільки і просираємо здобутки совка.
-
Де не дуже? Агродрони, новітні комбайни, сучасні насіннєві заводи, сучасні елеватори. Чого вартий тільки Нібулон який розбудував український річковий флот.
-
www.youtube.com/watch?v=ewtigr7W4Y0
-
Індивідуальна реакція
-
Bash in Windows 10 😂😭
-
Ну понятно. А по игровым (производительным, с хорошим охлажлением) ноутам кто-то что-то может посоветовать? На нормальном железе. Ну, типа 4080 Мобильность не нужна. Бюджет 4кCAD +/-.
-
Тому що провайдеру вигідно продати тобі план, і для того він дешево телефони роздає. Іноді безкоштовно
-
Як мінімум не обов'язково вивалювати більше тисячі за телефон, а можна платити за план + 12-20 дол за телефон в місяць
-
А чому це вигідніше в порівнянні з окупкою телефона не у провайдера і без плана?
-
У Украины был огромный потенциал в сх лидер же по площади чернозема в Европе ( а вот с технологиями не очень)
-
Какой хороший совет я же говорил про Украину/УССР на совок не я перешёл
-
Grand cherokee L
-
Якого року? Не гоні, я хочу собі
23 Jan 2023, 01:02
Post 328850 of 627722
4 minutes ago