(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
www150.statcan.gc.ca/n1/pub/11-627-m/11-627-m2022046-eng.htm
-
Ти шо, adjudicator? Секретар в LTB? На крайняк, ріелтор? 😊 Звідки ти це знаєш, а якщо знаєш з якогось джерела - дай джерело
-
ЖОДНОГО
-
Ну не виселяють же, нема таких випадків. Взагалі
-
Та бля Ти просто пишеш хєрню, сорі ) "LTB order не працює" - працює, завжди "98% рішень" - дай статистику хоч якусь, not taking that at face value Я допускаю, що частина рішень буде на користь тенанта, коли діти є додатковим фактором. Але якщо ти тупо перестав платити рент і півроку до hearing навіть не намагаєшся погасити борг хоча б частково - тебе виселять, хоч у тебе буде новонароджена четверня
-
"Сім'ї з дітьми неможливо виселити" yeah right
-
housingresearch.ubc.ca/sites/default/files/documents/understanding_evictions_in_canada_2021.pdf
-
Fucking hell
-
А йопт, шо ж ти сразу не сказав
-
з людьми багато спілкуюсь\
-
На дітей є загальні виплати та купа пільг
-
У тебе сьогодні вечір тролінга, чи ти вирішив провести соціальний експеримент, "а шо якщо я буду писати повну маячню і впевнено називати чорне - білим"? Адекватна ж людина, а сьогодні шось понесло huh 😂
-
як бачишь усі евікшені були без дітей
-
Шановні, таким ставленням до ренту, тому і лендлорди, стараються відмовляти з дітьми. це тільки Онтаріо та ще пару провінцій, такі ліберальні. В Альберті, мені здається там умови для тенантів набагато жорсткіше. Ось і інвестори і перебираються в цю провінцію.
-
Цікаво, що процент evictions в Онтаріо та Альберті однаковий (5-year на 2021), а в BC - значно вищий
-
Все так, нащо витрачати податки на тих то й так має прибуток вище середнього?