(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В общем я бы шел слушать всякие кефы/клипши в бей блур и дальше отталкиваться от этого
-
When using a line-in connection, Sonos naturally has an audio delay — there will be a one or two second playback delay with the sound. This means your video and sound likely won't be lined up. And you obviously don't want that.
-
“В одному із спілкувань із Залужним ще до початку вторгення генерал Мілі перейшов від професійних тем до особистих. Він запитав Залужного - де буде його родина, якщо почнеться масштабований наступ? Він відповів що його дружина Олена та діти залишуться в Києві. Одна з його доньок, яка вчиться на лікаря, буде лікувати поранених, інша - піде воювати. “Ми будемо битися та помремо в Києві, якщо буде треба”, - відповів Залужний. “Тоді я сказав - вау, це серйозні хлопці”, - пригадує Мілі, - і для мене він представник свого народу. І він повністю відданий захисту країни”. Дуже цікава стаття. Раджу прочитати. Якщо не володієте англійською, то Google допоможе. www.washingtonpost.com/world/2023/10/08/milley-zaluzhny-generals-bond-ukraine/
-
К примеру
-
Соносы кажется лейтенси починить не могут когда их несколько штук
-
Час ще є до чорної пʼятниці є
-
Врываюсь с запозданием, смарт колонки кринж
-
Щонайменше 260 тіл було вилучено з місця проведення вечірки в ізраїльському Реамі, де терористи ХАМАС влаштували масове вбивство. Про це пише The Jerusalem Post з посиланням на службу швидкої меддопомоги
-
иногда полная свобода слова кажется не такой уж и хорошей штукой конечно
-
а эти прям совсем
-
ну Маск явно пока вроде не сказал что палестина молодцы
-
Их можно депортировать?
-
Как только у Украины будет господство в воздухе и море, то можно будет хоть как-то сравнивать боевые действия у нас с Израилем
-
Що в Ізраїлі. Головне на цю мить: • Армія оборони Ізраїлю завдала ударів по 120 цілях в районі Гази. Cеред іншого, ЦАХАЛ атакував тонелі терористів під багатоповерхівками; • Джо Байден розпорядився надати Ізраїлю "додаткову допомогу на тлі безпрецедентного терористичного нападу з боку ХАМАС"; • Рада Безпеки ООН проведе закрите екстрене засідання через війну в Ізраїлі. Старт о 22:00 за київським часом; • Президент Ірану заявив, що країна підтримує "законний захист палестинської нації"; • Кількість загиблих через напад ХАМАСу на Ізраїль перевищила 600 людей. Поранених близько 2000