(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А эти лицемерные манипуляции распространяют через ООН
-
Это вообще демагогия не напала бы Россия на Украину никто не погиб бы, не нападали бы палестинцы на евреев тоже остались бы живы
-
І що робити?от русня гине від атак ЗСУ, не атакувати?
-
Помню как после землетрясения в Японии вестрены массово делали оригами журавликов для поддержки Японии )
-
Милиниалы склонны к простым решениям) возможно потому сейчас везде популисты пришли к власти
-
Бл, як ви це пов'язали? По мені хай би їм було в кожному їх місті те ж що у нас в Маріуполі. Токсичність прям як кисіль... Тьфу.
-
Так само євреям на палестинців
-
Можуть же ж, і вписуються. Ці авто просто ніхто не купляє, бо вони гірші, а гірші тому що виробникам вигідно інвестувати і просувати великі
-
Я казав що євреї не мають щось відплачувати палестинцям?
-
Так а чому ж вигідно? Бо вони просто не можуть робити малі і вписуватися у норми. Якби могли - то продавали б. Jazz, Yaris є на міжнародному ринку. Чому їх нема тут? Старих повно їздить по місту.
-
Ще раз, бо на малих мали заробиш, і інвестувати багато в компактне авто не цікаво бо воно дешеве. Яріс і ко не купляють, а продажі того що є теж падають у прірву
-
Тому що чувіха трохи пиздить. Я брехню запримітив іще на маніпуляції фактами із сувами і їх історією а сьогодні пішов почитати про амер стандарти і пасажирські машини і light duty траки відносять в одну категорію. А медіум і hevy в іншу. Тому всі суви і дофіга пікапів ідуть в одній категорії
-
Іще є фулсайз моделі в короткому виконанні. Як сільверадо з двохдверною кабіною. Та і взагалі здається в кожного виробника є така модель
-
Форд ренджер, тойота такому. С10 було замінено на колорадо
-
І ось відео не відкрив. А з тексту вже бачу піздьож. Всі ці малі траки є, лол
-
Он вище офіційне джерело. Треба читати що реально пишуть
-
youtu.be/azI3nqrHEXM?si=y0mjcnppe2_yHYby
-
А може ви почули те, що хотіли почути?
-
www.nhtsa.gov/laws-regulations/corporate-average-fuel-economy#:~:text=NHTSA%27s%20Corporate%20Average%20Fuel%20Economy,heavy%2Dduty%20trucks%20and%20engines.
-
Дождь идёт
23 Jan 2023, 01:02
Post 346472 of 617128
3 minutes ago