(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я для себе лише парт таймом цікавився, фул тайм не потягну, тому не найкращий порадник тут. З тих людей, кого знаю і в кого фул тайм - як робота +-, від ранку до 16:00-17:00 з декількома паузами
-
Так за тех хотя бы взялись
-
@sdwvit
-
на это и ставка Хамаса, как и всегда.
-
вже не працюю
-
вони не мають права вимагати до підписання офферу, але можуть і відмовити в роботі. а там тільки за дискримінацію можна в суд 🤷♂️ та тільки ніхто не буде цим займатись
-
⚡️Шольцу в Ізраїлі довелося лягати на землю через повітряну тривогу У цей час у Тель-Авіві лунала тривога, ХАМАС атакував місто ракетами, а укриттів поблизу не було.
-
Ще можу додати що навіть за парт тайм платять. І на мій привеликий подив, попри те що я у формі вказував що мені не потрібна фінансова допомога, мені приходять чеки. Як мінімум на минулому курсі приходили, поточний тільки недавно почався, тому за нього ще нічого не прийшло. Платили 28$ за вечір, але з того ще треба відкласти на податки. На фултаймі платять ще більше в разі чого. Скільки, не знаю.
-
Пугает то что смотрю видео и не чувствую страха.
-
Моя подруга так провела день. Был период когда ракеты запускали каждые 30 мин
-
www.linkedin.com/in/vitaliiburlaka/ оцей чуві зможе може зареферити, кажіть що ви від мене
-
Дають час перейти на це, але рішення вже є
-
Відтепер можеш тільки одне здавати, а в другому жити. Якщо є ще проперті - здавай в ланг терм
-
А у нас тут прийняли закон про обмеження aibnb
-
Справжня дойна корова це багато юнітів в одному хаусі
-
Без води в Криму. Буде матиме ще більше наслідки. Но коли Україна відвоює Крим, то буде через пару років ок.
-
За дітей відповідають дорослі і приймають рішення за них. Хтось рятує дітей. А хтось як живий щит використовує і маніпулює ще ци.
-
Человек привыкает ко всему((
-
В тому і був мій поінт
-
Вертолет с президентом Палестины Аббасом приземлился в Газе, сообщает ТГ-канал Sabereen. Как отмечает официальный ТГ-канал Хизбаллы, Аббас отказался от встречи с Байденом в Иордании вследствие взрыва в больнице Al Ahli в Газе. 17 октября он отправился в Иорданию для участия в четырехстороннем саммите по поводу эскалации вокруг сектора Газа. Сам саммит, который должен был состояться 18-го числа с участием лидеров США, Египта и Иордании, теперь уже отменен. #ИзраильВойна
23 Jan 2023, 01:02
Post 348569 of 617128
about a minute ago