(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А сильно дешевше де буде? В Едмонтоні десь, так то ми дивились - навіть в Гамільтоні чи Кітченері не наекономиш
-
Для цього в неї має бути бажання. Якщо у вас воно є - це класно, але в моєї зараз немає ні бажання, ні енергії на те. Може через якийсь час 🤷♂
-
Та візьмете, трохи виплатите та купите свій таун) baby steps
-
В нас теж 2, нам за 40, жінка вчиться, все можливо.
-
Зняти таунхаус то просто "ідея фікс" яка не буде втілена в життя (якщо все не впаде в ціні в 2 рази).
-
Ну ми так і думаємо, назбирати над аунпеймент і взяти кондо.
-
Їй 37 і в нас 2є дітей. Не до експериментів зараз.
-
Це можна вирішити
-
Ну 2.2 це навіть хаус😀😀😀
-
Оце хауси і таунхауси. Те що нижче 2м то підвали чи розвалюхи.
-
Досі ракети Ізраїля характеризувалися точністю в несенні ударів, в з боку Хамаса вони постійно падають. Думай(втримаюся і не поставлю «те»)
-
Я ремоут, дружина - офіс (гібрид). Але тут питання не в комьюті навіть. Мені подобається життя без машини.
-
GDP per capita, HDI, life expectancy, gini.
-
А ви ж точно мотиваційний спікер?😝😝😝
-
Далі - думай(те). Вибачте, не втримався 😂
-
Високий рівень життя це яка метрика? GDP per capital, hdi чи щось ще?
-
Ні бажання ні енергії більше не стане - повірте, буде тільки менше з кожним роком. 😁
-
Для ракети Ізраіля тупіше за дошку. Для випадкової ракети хамас забагато співпадінь. Для реальної ракети хамас шоб повісити на Євреїв - "ідеальний план".
-
Ви ходите в офіс? Купити в якомусь Беррі чи КВ за адекватні гроші і добиратися(особливо якшо рімоут) - то буде не то? З цікавості питаю. Живу в селі під Отавою, але ми двоє рімоут працюєм
-
Саме так і думаємо)
23 Jan 2023, 01:02
about a minute ago