(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А чим граф релейтед до датабейзів? phpMyAdmin це по факту tools, як усякі там figma, photoshop, etc.. Але як на мене phpMyAdmin це настільки не релевантний скіл що я б взагалі його не меншнив
-
😔 Україні складно налагодити власне виробництво снарядів через "глобальний брак пороху", пише Financial Times. Журналісти наводять слова неназваного українського чиновника, який сказав, що налагодити виробництво снарядів, як це сталося з безпілотниками, швидко не можна, зокрема через "глобальний брак пороху", компонентів та іншої сировини. За словами Шмигаля, в Україні є "величезний дефіцит" боєприпасів. "Ми розуміємо, що маємо виробляти це тут, в Україні, тому що в усьому світі вони закінчилися, вони виснажені. Усі склади порожні", — сказав глава уряду. Він зазначив, що у 2023 році виробництво українських дронів зросло до десятків тисяч, а Київ переспрямовував бюджет на протиповітряну оборону, артилерію та інші військові галузі. @liganet
-
от нормальна зрада.
-
Тоді можна за вуха притягнути json ще так. Ми ж його відправляємо по апі а воно якось у бд потрапляє :)
-
Не маю нічого проти, але я б таке резюме не розглядав би (але може я просто паскуда та козьол). Для мене резюме виглядає як "не мав нічого що сказати але сторінку треба намалювати". Наприклад - "Presented weekly updates on progress towards goals, resulting in better collaboration with a team." Це типу ходив на дейліки? Це ж логічно що коли ти працюєш то ти репортиш що зробив хочаб комусь :)