(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
От би в то щось таке було)
-
www.instagram.com/reel/CzBoqv-LTv9/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
далі читай
-
Не знайшов нічого про збитки та "мету" дій, але знайшов звідти про то чи можна якось взагалі торкатися someone's confidentiality/availability/integrity
-
вам забороняли нормальну каву принести чи замовити в офіс менеджера?
-
Не сравнимо в плане архитектуры, и планировки улиц Чикаго кажется интересней с точки зрения бетонного города
-
Які будуть вести справу якщо шо. Прецендентів коли ethical hacker сів чи отримав обвинувачення за репорт вразливойстй в канаді немає
-
Они там вроде неплохо так упарываются в юзабилити города. Судя по роликам с ютуба 😄
-
Вітя, яки лігали? Ти сам навів статтю котра описую кейси з усіляких сторін, а все одно "нє всьо так однозначно"
-
я знайомий, достатньо добре. врешті решт все одно лігалів питати, бо прецендентне право
-
Тому, якщо ти все ж таки "ethical hacker" то буть добр ознайомся з цими правилами перед тим як щось робити
-
Усілякого роду bug bounty мають бути очикуванними, а не під соусом імейла від Миколи котрий каже що в ного пароль від рута.
-
Я ж не проти, нехай читають. Я зі свого боку подивився що неможна і що можна
-
Хочеш першим бути? Мій посил в тому що якщо ти вже взявся за роботу котра на межі легальності - зроби свою домашню роботу і дізнайся хоч що потрібно щоб не сісти.
-
Удобней пешком ходить и на велике гонять
-
С машиной тут туго, не выгодно держать
-
патчити потрібно, а не сподіватися на юридичні обмеження
-
менше коду доступно зовні - менше потенційних вразливостей
-
Так а як це вирішує це? Якось мінімізує, но всеж таки.
-
через зменшення доступної зовні поверхні атаки
23 Jan 2023, 01:02
Post 356377 of 626629
42 minutes ago