(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
а що має бути в топіку про важку війну та новини з тої війни? розголос вже коли правові шляхі не працюють, і фактично без розголосу вони чомусь дуже вибірково працюють.
-
от наприклад єдиний український виробник ПНВ зрадойобить m.facebook.com/story.php?story_fbid=23895308730113828&id=100001841060278
-
Всім привіт, шукаю роботу QA в Ванкувері, досвіду більше 10 років, вмію і автоматизацію і API та взагалі все що відноситься до QA. www.linkedin.com/in/maksym-neskoromnyi
-
Якщо потрібно зробити прецендент то це робиться не в іт чатику в Канаді. А конкретно запит в відповідні органи з відповідними фактами і тоді підключається вже розголошення ситуаціі, коли поавові шояхи не працюють
-
роби як знаеш, тобі не забороняють. я роблю як я знаю
-
Ну бо це не так робиться.
-
Якби не розголос, рєзніков досі би пиздив гроші.
-
яку інформацію бачу і вважаю необхідним ділитися, тим і ділюся. маєш і хочеш шарити інформацію про хуйню від військових - вперед, пока воно не порушує правила.
-
а чо зрада така однобока? давай зраду як військові на місцях хуйню роблять, чи це не популярно?
-
давай приклад
-
От в тому то і справа що ти постиш те що тобі розженуть ботоферми
-
перевірка показала ж що саме Рєзніков не причетний, але це його зона відповідальності, тому йому й йти. глянемо як в нового МО буде
-
Подивимось.
-
якщо середня зп 100к
-
Fun fact, якщо ми цим чатом скинемось то можемо за рік викупити таке шато
-
www.reddit.com/r/pics/s/iesjz9Gz3u
-
Чисто для тебе? Так і народжується корупція. Он, адмін і овнер чату захотів собі палац, і такий - а давайте скинемось. ☠️☠️☠️
-
там полюбому всім місця вистачить
-
4242 зв'язки ключів + магнітики + дублікати для партнера
-
якщо зосередити 4242 магнітики від дверей в цьому палаці то в радіусі 100км у людей компаси будуть вказувати в нашому напрямку
23 Jan 2023, 01:02
Post 358578 of 627656
7 minutes ago