(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Та ні, це брехня, на вулиці крутять, в бобіку дають каску і автомат і одразу в посадку
-
Прикольна платна дорога, комісій більше ніж за проїзд 🤡
-
Я дуже рада, що потрапила в маленьке місто на початку. Вважаю, що тут було легше, бо житло знайшла швидко, ще й 1й місяць безкоштовно. Люди привітні, багато допомагали на початку. В Торонто той же таксист фіг вийде, щоб з сумкою допомогти, а тут це нормально і т п
-
До речі на Гугл картах краще ставити англ мову тоді жіночка називає вулиці куди повертати а не просто "Поверніть праворуч на з'їзд"
-
Це я випадково заїхав і на першому ж з'їзді виїхав
-
Ну значит отпадает)
-
От блин, я тоже без диплома
-
Для айті треба сертифікація. Її легко отримати, якщо є айті диплом (в мене не було)
-
це 1 раз проїхати?
-
С местным оффером и в Саскачеване ПР получить не особо сложно походу?
-
Привіт. Отримала чек і хочу зняти кошти готівкою, як це зробити? Чи є комісія якась? Завчасно дякую за будь-яку інформацію
-
Про банківський застосунок знаю, але треба щось на кшталт "отримати в касі" Чи є якась комісія за цю опцію?
-
Можна зарахувати у банківському застосунку на свій рахунок, або отримати гроши в касі
-
Тільки ці назви не завжди співпадають з реальними назвами чи знаками :-D
-
Дякую 🙏
-
Можливо це допоможе opendata.vancouver.ca/explore/dataset/business-licences/information/?disjunctive.status&disjunctive.businesssubtype
-
Як ви собі це уявляєте, якщо після депозиту чеку повинно пройти 5-7 днів кліренсу?
-
It looks like they only invited individuals in the STEM category in 2023. and that is also the reason for the 6K to 7K applicants on almost every IT job. Credit to: cicnews интересная стата
-
twitter.com/AskKubeir/status/1725221272374673722
-
саме так) В мене норм роботодавець, але вони закрили офіс після ковіду. І все - не підходить для OINP
23 Jan 2023, 01:02
7 minutes ago