(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну если потом будешь ее продавать, то да. Читал где-то в чате, что были проблемы потом
-
я планував usdt-> p2p на wise -> канадська карта (покищо не в канаді)
-
та, звичайно preply.com/ua/repetytor/1028355
-
И для спонсорства родителей доходы надо не за 3 года показывать а только за год. И баллы дают дополнительно если хотя бы росещал Квебек га 14 дней и больше и за родственников в Квебеке тоже. Хороший путь наименьшего сопротивления для получения PR. Ну или был раньше, щас может поменяли
-
І рівень англ піздец як сильно виріс, особливо розмовний, до того вчив з дівчинкою з України рік і навіть близько такого прогресу не було
-
Плюсую, сам займаюсь на преплі вже 4 місяць з викладачем з Канади якій є громадянином, народжений там і прям багато чого мені підсказує і наставляє по життю в Канаді. Маю 12 уроків в місяць за $187, вважаю що це геть не дорого
-
ну дедмонтон для одинокої 33 річної чіки, що тусить кожен вечір, не підходить. я вже старенький - 37 рочків - і жінка і дитина є, мені цікавіше на веліку прокататись ніж в пабі сидіти
-
Если заполнил все в arrive can, то в аэропорту уже ничего не нужно делать? И вопрос, в какой момент декларируется недвижимость, которая за пределами Канады?
-
Elon is considering not paying severance to former Tweeps and has stopped paying rent for Twitter offices apiJ12 @ Square businessinsider.com/twitter-stopped-paying-rent-not-paying-severance-elon-musk-report-2022-12 "To cut costs, Twitter has not paid rent for its San Francisco headquarters or any of its global offices for weeks, three people close to the company said. Twitter has also refused to pay a $197,725 bill for private charter flights made the week of Mr. Musk’s takeover, according to a copy of a lawsuit filed in New Hampshire District Court and obtained by The New York Times. Twitter’s leaders have also discussed the consequences of denying severance payments to thousands of people who have been laid off since the takeover, two people familiar with the talks said." @blind_feed
-
ну про експресс ентрі для скілд воркерс я так розумію канадська робота має бути. перепитаюсь ще в спеца - а то було б круто
-
Я дуже люблю квебецькі зими(якої ще й досі нема гг) Також важливий факт що Монреаль - культурний осередок, тут часто концерти, фести якісь, гарні рестики. Тут непогана інфраструктура щодо велосипедів, бігових лиж, хайкінгу та сноуборду, дуже багато озер та річок, а я активно каячу До НЙ 5 годин машиною, як у Львів зганяти Також: я дивилась будинки в Альберті і мені вкрай не сподобалась забудова, дуже близько сусіди майже скрізь. Альберта не те що погана, просто в нашому випадку сенсу туди їхати не було Там безумовно красиві гори, але житимеш ти в Калгарі, тому треба дивитись що є в радіусі 10-15хв машиною, тому що це і будуть дейлі актівітіс