(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А, да, в гугле забанили)
-
Ну там є до чого придовбатись, але як на мене саме це - це скоріше на догоду "кінематографічній суцільності" та ширшої аудиторії, аніж заради diversity
-
Згодна це стерпіти)) Але не люблю вигадок, які ні на чому не базуються. Наприклад, мене вкурвлює зачіска "Мальвінка" в усіх ельфів 🫣
-
Мене це все взагалі вкурвило шо пипець, від початку до кінця, змусив себе додивитись перший сезон, хоча нудило від кожної серії, другий вирішив собі далі нерви не псувати
-
Про Wheel of Time ще скажу "Дивіться, ось вам село. Воно - майже все, що залишилось від давнього Манетерену. Там кількасот людей, і останні 3000 років вони дуже мало контактували із зовнішнім світом. The Old Blood runs deep in these mountains. А ось дивіться, оце люди із цього села. І вони, сука, всіх можливих рас та їх комбінацій, які ви можете собі уявити. Як це працює з генетичної точки зору - хз, і нам похєр, це ж фентезі".
-
Я витримала хвилин 10, здається 🙈 Далі пішла почитала відгуки в тематичній групі і вирішила, що стільки вільних нервів я не маю))
-
Ааа, в Rings of Power те саме 🙈 Гобітське селище мама-тато, дитина-схожа-на-перехожого/сусіда, бо генетика у чарівному світі, мабуть, зовсім не працює...
-
Я точно не пам'ятаю, можливо, шо його частково публікували в "Єслі" - свого часу у мене була повнв підписка за 10 років (та й досі десь у батька лежить)
-
До речі, я теж вперше прочитала Сапковського у 1997 році, знайшла журнал типу "Робітниця" в дідуся на антресолях 😁