(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ні, вийшло міні інтерв'ю по емейлу, запитали чому я цікавлюсь в релоккйті на острів, я сказав заради пр і все, тобто чисто теоретично можна було б їх крутонути на повноцінне інтерв'ю і можливо отримати роботу. В моєму прикладі дві крайності, Торонто з купою вакансій і PEI де всього 2 фронт вакансії на весь острів, в Оттаві я думаю більш золота середина
-
Так его же не выпустили как депутата
-
Та костко то ерунда ) все остальное проблема я тоже даже такой вариант рассматривал )
-
Но если таки найти работу то наверное вариант
-
Только нет работы, жилья и врачей
-
x.com/cryptodrftng/status/1731164526400213439?t=lWZxI9jUDFVIcZR7GbMd2A&s=09
-
Ты решил в Онтарио оставаться ? Талса все ? )
-
Нещодавно допомагала знайомій, вона отримала на 3 роки при вʼїзді, але не переробила після мед тесту. Прожила в Канаді майже два роки, за місяць до закінчення придатності тесту подали цей результат із проханням зняти обмеження з ВП, дали новий ВП на ще плюс три роки
-
Конечно , мотивация тоже сыграла. Но программа тут гораздо интереснее , чем преподаватель давала в Киеве. Я сама прошла 8 уровень в колледже и мне есть с чем сравнивать. Плюс еще то, что преподавали колледжа- канадцы, которые постоянно дают обратную связь (расписали парню на пару листов а4 на что обратить внимание и тд) . Главное - это то, что есть результат. В Киеве были скучные упражнения по книге и объяснялся present indefinite несколько месяцев. По сути говорить он без моей помощи вообще не мог , когда мы приехали в Канаду
-
Повезло, аналогічна ситуація, дата та сама
-
От я теж думала може сходити на курси у колледжі. Дивилася ось на цю програму: extendedlearning.ubc.ca/programs/business-english-international-professionals-award-achievement Але це для тих в кого вже є нормальний рівень володіння.