(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так рф стремится чтоб не дать нам такой возможности. А запад не рискует принять нас в нато. А ЕС нас не спасёт же
-
Опрацьовують довго але відповідно до термінів: within 8 weeks of our receiving your application online. within 11 weeks of our receiving your application by mail. Я б не радила подавати дуже завчасно. Мала такий досвід, в результаті, мою заявку відхилили, бо я ще була не еліджібіл. А коли вже отримала ПР, то не могла податися онлайн, через попередню відмову і дуже багато часу витратила на розмови із CRA і пояснення їм ситуації. Епопея тривала від травня до жовтня.
-
А з чого взагалі вважають що пу хоче лише крим плюс захоплені території? В нього є ресурси і сили воювати стільки скільки йому знадобиться. Я взагалі не вважаю що йому якісь перемовини потрібні. Капітуляція -да, а перемовини поки що ні
-
Чатик, питання лише по лексикону іменуванню:
-
і якийсь Степан з 9 класу зробить реферат на цю тему
-
і оця хрінь зі скріншоту буде в дитячих книжках історії
-
офігенно, що це унікальна історія україни робиться зараз
-
Мабуть в коментах так відповіли чому що аж самому захотілось )
-
або хтось має досвід апворку і може розказати наскільки там багато треба з клієнтами домовляться?
-
@andriiblake в тебе є досвід апворку?
-
ні, я писав бізнесам напряму директорам з пропозиціями ну і частково на різних фрілансах, але не апворк
-
ясно, цікаво було б зрозуміти наскільки легко там знайти клієнта і як швидко можна почати генерувати якісь прибуток.
-
Ну знову рашен пропаганден П.С. Без образ
-
Не пишу. Закривай
-
Олена хай допише, і закриваю
-
Чат, Топік Війна / новини тимчасово закривається на кілька днів, поки ми з адмінами думаємо як зробити його більш корисним для всіх людей. Якщо хочете розмістити якусь важливу новину, пишіть мені, або іншим адмінам, і вони запостять.
-
www.instagram.com/bogdan.guriev?igsh=NGVhN2U2NjQ0Yg== цей чувак норм шарить. у нього TRC клуб за 50$ з норм деталями по маркетинг каналам, прикладами вибудованих воронок та статстики на яку варто цiлитись
-
Очень сомнительная статистика))))))))
-
My cock size is 10cm 😐
-
Я зробив довіреність в Румунії за 1 годину, ще 30 хвилин пішло на апостиль :) румунською та українською, і ця довіреність чудово працює в Україні :) ще й по ціні майже так само як в Україні робити
23 Jan 2023, 01:02
381250/638790
about an hour ago