(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Та, я скептичний що буде більше ніж бубубу
-
ну раньше такое не говорили попробует точно, а вот выйдет ли - хз
-
А будет?) 2 роки тільки бубубу від цих гумористів чути
-
Я не совсем понимаю как этим две темы связаны. Имел в виду что если откроют уголовное дело и занят посадить в Украине, то это может быть поводом просить политическое убежище.
-
Вони бігають по Німеччині і гвалтують все що рухається
-
Щось палестинців ніхто не переслідує в Газі.
-
А це ще не переслідування?
-
Преследование в стране исхода может быть поводом для политического убежища.
-
Якщо ти хочеш повернути людей - вводиш контракти на обмежений термін а не безстрокові, вводиш дозвіл потім виїхати назад, і тд. А оце все бубубу і тільки
-
Єдине чим зроблять підставу - кримінальне провадження і подальша імміграція буде складніша
-
Штучний інтелект буде перевіряти декларації українських держслужбовців, — заступник голови НАЗК Артем Ситник. Нацагенство системно не розглядало 99% звітів, адже все відбувалось у ручному режимі. Тому в першу чергу це стосувалось топ-чиновників. Тепер третину декларацій з найменшим показником рейтингу ризику будуть відправляти до ШІ. Якщо машина виявить неточності, то звіт перевірять вручну. ❤️ Підписатися | @uanovo⚡️
-
Це якийсь фейспалм. Декларації подавались заради того аби подаватись. 99% даже не дивились. Ну що це таке
-
Це як в великому проекті, працював тільки фронт кнопочки та сторінка приймала документи, а от бекенд був взагалі відсутній, все йшло в /dev/null щоб не заважало
-
не надо зраду
-
давай перемогу постить
-
Пиши «agent» та воно пропусте
-
📸 Look at this post on Facebook m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02hY8aYhCZkCz8cnbZv5H69QjbBvKg7ycmfMQRrRRSm4TQqgn8nv3AXYtLAUnpZrXyl&id=100066866381279&mibextid=qC1gEa
-
Чого бомбить? То наче перший раз стикаєшся з бюрократією де вимагають якийсь папірець заради того щоб він був а не що саме там написано.
-
Ну нема перемоги. Це якесь знущання за всю історію незалежної України. Ну мене вже прям бомбить.
-
Навіть якщо шлюб фіктивний, тільки суд може винести рішення. Oh wait…
23 Jan 2023, 01:02
Post 381923 of 629857
about an hour ago