(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так обратное письмо со справкой, его же не под роспись тебе вручают, увидел что-то лишнее в конверте - выкинул. Нет пруфов, что ты его вообще получал, может почта потеряла
-
Так це ж кожний перший водій пікапів так робить
-
Я хз, мне приносила Канада пост лично в руки под подпись. Но справедливости ради, я такой пакет купила сама, чтоб был трек номер и какая-то там фаст деливери- на почте посоветовали так во все гос органы слать :) Та и вообще реально просто не хочу думать об этом. Проще один раз взять и забыть, чем сидеть выжидать. Говорят их и по 4 месяца не выдают - теряют, забывают и т.д.
-
Купив в доларамі аркуш ватману і телефоном зробив фото
-
На принтері (не шуткую, є струмінний принтер та фото-папір для нього)
-
Є вакансія. Але є ньюансік...
-
🚨шукаємо інженерів технічної підтримки Technical Support Engineer - Tier 1 (погодинна ставка) Розташування: Торонто, Онтаріо Зараз ми шукаємо інженерів технічної підтримки Tier 1 для допомоги в налаштуванні панелей Crestron для одного з наших клієнтів. Потрібен досвід роботи з технічною підтримкою та інсталяцією Crestron або подібних панелей. Перед встановленням буде проведено попереднє обстеження на місці. Загалом 11 нових панелей із відповідними настінними кріпленнями. Старі монітори необхідно зняти та перепакувати. Технічний спеціаліст працюватиме з віддаленим інженером і центром керування мережею над завершенням остаточного налаштування. Якщо вас зацікавила ця можливість, будь ласка, надсилайте своє резюме з коротким описом минулого досвіду на адресу ☎️ [email protected] ⚡️ЧОРНИЙ СПИСОК РОБОТОДАЦІВ |ПІДПИСАТИСЯ ✅ ⚡️Оренда житла|ПІДПИСАТИСЯ✅ ⚡️Дошка Оголошень|ПІДПИСАТИСЯ✅ ⚡️Новини Канада|ПІДПИСАТИСЯ✅ ⚡️Робота Торонто|ПІДПИСАТИСЯ✅
-
України. Закордонні. Замовляв в консульстві Торонто
-
Ніяк. Дитячі паспорти замовляв із моїми фото