(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А вони тирять походу експрес конверти, просто зверху ліплять стікер з новою адресою і все
-
Проблема в том,що паблік місця не є приватним простором і ти не можеш себе вести як хочеш. Гучна музика, аромати їжі можуть заважати іншим. Це місця де повинно бути комфортно всім. Готуй їжу вдома зі своїми ароматами або там де спеціально створений простір для цього. Це теж саме як в купе окорочка з яйцями жерти. Це рівень культури просто.
-
За умови, що прокладка оформлює до себе - EoR
-
Я писав трошки про інше: чи є у компаній - прокладок офіс в, наприклад, NB, щоб працювати через прокладку на США і подаватись при цьому на NB PNP і чи взагалі така схема робоча 🤔
-
Поки дивився Deel та Oyster і вони не пишуть в яких провінціях або містах у них є entity.
-
- я пробовал "отмотать" решение, но на прямые письма уже перестали отвечать - предложили 65к за java senior back-end (с возможностью свитчнутся на более оплачиваемый проект, но это ферма 🙂) - 1 pre-screen + 2 tech этапа + VP - позиции бывают все, от дизайнера до девопса - я именно об этом и написал, без внутренней рекомендации - ваше резюме никто не увидит (я имею ввиду глаза человека). ищите в линкеде кого-то кто там работал, и кого вы можете знать через 2-3 круг.