(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Дякую! А ймовірність заблекліститися таким чином для цієї контори є?
-
якщо знімати в CAD то комісія 3-3.5 cad за операцію
-
(Bank) (Fee in CAD) (Supported cards) (Withdrawal limit) TD 3.5$ Visa, MC <$5000 RBC 3$ Visa, MC <$400 BMO 3$ MC <$2000 Scotia 3$ Visa <$1000 CIBC 3.5$ Visa, MC Так було рік тому
-
Пахнет тем ,что если ты работаешь ремоут с Альберты в торонто то таксы тебе не будут возращать по рейту Альберты
-
Привет всем ,а кто понимает или уже разбирался с таким правилом www.mccarthy.ca/en/insights/blogs/mccarthy-tetrault-tax-perspectives/remote-work-arrangements-employer-payroll-deductions-and-updated-cra-guidance
-
Пахнет тем ,что если ты работаешь ремоут с Альберты в торонто то таксы тебе не будут возращать по рейту Альберты
-
Привет всем ,а кто понимает или уже разбирался с таким правилом www.mccarthy.ca/en/insights/blogs/mccarthy-tetrault-tax-perspectives/remote-work-arrangements-employer-payroll-deductions-and-updated-cra-guidance
-
Якшо продовжили, то і SIN вкінці можна продовжити на довше і дати новий емплоєру
-
Банкам теж, якщо продовжили на довше
-
Та, просто дав новий їм
-
Дуже коротко: ліберали - підараси, консерватори - молодці. Ти б так одразу й написав 😁
-
вкінці терміну закінчення СІН податись на новий ?
-
Монобанк робиться довіреність онлайн, просто напишіть їм в сапорт. Мені знайомий клав валюту на мою карту (але там було до 10К) Але сюди я ще не вивела, руки не доходять
-
если есть родственники (вроде первой линии) – они имеют право класть валюту на ваш счет, с документами подтверждающими родство. причина для этого не нужна. "Мои сбережения, отдаю сыну", или "сына сбережения, я держал под подушкой временно" можно доверенность написать на человека любого, право класть валюту на ваш счет. тут причина может быть понадобится, но это на усмотрение банка. скорее всего пофиг, опять таки "личные сбережения"
-
Яка шиза бля, поки люди закривають збори на військові потреби, на серйозному бажати припинення західної допомоги.
-
Привіт всім. Маю потребу перевести $100 CAD в гривню. Якщо є в чаті хто може обмінятися (e-transfer/mono) напишіть мені, будь-ласка, або тегніть тут. Всім добра!
-
Та, сін теж має термін, як і ВП. Перед тим, як закінчиться старий СІН, пішов з новим Ворк пермітом і його продовжили на дату нового ВП
-
wise, там комісії буде пару доларів максимум
-
а який там буде step-by-step? 1. закинути CAD на рахунок 2. конвертнути CAD у UAH 3. вивести UAH на фізичну картку Моно у вірному напрямку мої думки?
-
Там говорять про Employer, тому мені виглядає, ніби більше стосується фірм, а не емплої. Хоча я не впевнений
23 Jan 2023, 01:02
less than a minute ago