(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ну тут не поспоришь конечно
-
І якщо вже казати про війну, то краще бути мобілізованим в Канадську армію, ніж в Українську.
-
Нк взагалі то так, є. І є резерв (офіцерський в тому числі).
-
Я думаю, що зробити можна завжди, а от позбутись - то велике питання.
-
Мені здається, що з урахуванням географії, перекос в США що вони стануть достатньо йокнутими щоб заявити права на Канаду має більшу вірогідність. Ніж напад третьої країни.
-
Та хз, хіба що в Україну треба буде повертатися але мабуть там на місці можна буде зробити
-
Але якщо вже сюди дійде - то вже, скоріш за все, нікуди не буде бігти. Реально, чисто географічно, це тупо найбезпечніше місце на планеті, навіть краще ніж Австралія і Нова Зеландія - там море навколо і Китай недалеко, а тут на заході і півдні США, на півночі льодовитий океан і тисячі кілометрів розтягнутих комунікацій для потенційного нападника, які взимку просто передохнуть самі по собі, а на сході атлантика, де балом править США і НАТО.
-
пробував, виглядає класно, шоколад на 3/5
-
а корумпированная Канада, да) но про паспорт согласен
-
Я б не робив дитині укр паспорт. Інакше нащо взагалі було виїжджати. Всі ж виїжджали бо Канада це не корумпована Україна, а так виходить ти підключиш дитину до тієї системи
-
Так есть отменять эту норму, что Украина не признает другие гражданства, то может и разрешат двойным гражданам выезжать.
-
Вначале и студентов выпускали без проблем.
-
Я чув що на початку війни перші 3-4 місяці спокійно випускали по другому паспорту. Як зараз хз
-
О да.
-
Ааа, понял. Трэш. Реально были такие случаи, что кого-то с другим гражданством (вторым) не выпустили?
-
Да, верно. Но сейчас Украина не признает второе гражданство. Тебя всегда считают "только" гражданином Украины. Поэтому и не выпускали из Украины с начала войны тех у кого есть 2 паспорт. Я вот и подумал, что может это поменяют.
-
Тебя на улице винтят и без законопроекта.
-
Я может не правильно понял, но типо позволят потомственным украинцам получить второе (украинское) гражданство. Не? И это скорее о тех кто уже выехал или родился в другой стране. Хотя опять же как будет для таких людей работать въезд/выезд из страны, то хз.
-
Месяца 3-4 назад где-то.
-
В рамках этого закнопроекта?
23 Jan 2023, 01:02
23 minutes ago