(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Вітаю. Існуе якась збірка по мовам програмування які найбільш поширені в Канаді?
-
Тема закрыта, можно сворачивать топик 🙃
-
Клас🤩
-
Тільки з інету, не мої
-
Блін, круто А є фото того що між ялинками ?
-
В нас є норм каток, а є такий не дуже рівний, ще й між ялинок)) місцеві другий люблять більше
-
Народ, можете підказати Чи норм брати зібрані компи в інстаграм магазинах? Які є підводні камені? Чому люди в коментах пишуть шо ціна низька?
-
Меня так то в норм отель в дт Чикаго поселили)
-
Мы сами выбирали аирбнб. Было очень комфортно :) мне даж оплатили пропущенный самолет (по факту два)
-
Це відколи контори девів почали селити у норм готелі ?))
-
да, у вас мощный. У нас, как для девочки, тоже мощная была. 45кг. Поджарая, заборы метровые перепрыгивала. Но у нее отец по родословной, шкаф какой-то, голова была больше моей 😂
-
Та наш вообще выглядит очень мощно, я видала парочку в Оттаве, сравнивала с нашим совсем мелкие хотя тоже кобеля
-
ротвейлеры с хвостами смотрятся мощнее 😂 у нас дама была без хвоста. Но она родилась в 1998 году, тогда еще купировали хвостики. Люблю эту породу.
-
Я так зрозумів це справедливо для акцій що вже торгуються. А якщо у мене, наприклад, вестяться опціони, то з них нічого не треба платити?
-
gatewayconnects.ca/clients/newcomer-handbook/ якщо комусь потрібно
-
Кто то психонул
-
Та ж херня тільки в травні. Ще і лисину спалив на сонці і схопив відчутний сонячний удар
-
Від СФ на північ починається Napa Valley. Реально прохолодніше, свіжіше, виноградники, альпійські схили та вустричні ферми.
-
Дуже жарко. Куча мексиканців. Є цікаві музеї, акваріум та USS Midway
-
Повірте мені, сам ЛА - це власноруч на сотню миль. Там є різні райони.
23 Jan 2023, 01:02
42070/638681
3 minutes ago