(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
я бы сказал, как в Украине нужно тратить под 7-8к 🙂
-
Я думаю, шо вигідно поки діти меньше 18 років. Ну і в ВУЗах навчання відчутно дешевше. А так - навряд чи. Ну і Монреаль - досить атмосферне місто, якшо любити великі міста. І відчутно дешевше Торонто. Але знову ж таки Quebec Bill 96 трохи наробив кіпішу. Без французької я би не радив тепер в Квебек їхати.
-
Ви всі в Хогвардсі вчилися чи що
-
школа первобытного волшебства. теперь скачем с бубнами у костров, чтоб код заработал)
-
Блять Можливо я розгадав нову хуйню того, що можуть ввести за санкції для людей, що не створили цей кабінет призовника Це замість того щоб блокувати рахунки Ітак, оскільки блокування рахунків це порушення прав людини, а владі треба щось легітимне, то вони можуть створити нову умову - ось цей електронний воєнний білет що можуть додати в дію буде працювати як QR код вакцинації(ти не міг без нього нікуди сунутись) І ось суть в тому що треба в бухгалтерію на роботу принести і показати цей код а-ля одноразово або раз в квартал Таким чином ти не зможеш не зробити його
-
И даже не открывали этот бил, в котором не только помощь Украине….Там есть пункты о поддержке людей из Газы, из-за которого многие респы встали раком. Не говоря уже о том, что в биле предлагают 5к нелегалов в день и давать им прям на границе в зубы разрешения на работу.
-
Половина укр сми и людей перед собой видят только помощь Украине
-
Путинист и бла бла бла
-
Площа Онтаріо - 1.076 млн кв. км.
-
Вони і працювати дозволяють і гроші платити тільки якусь там бумажку принось що не є здається порушенням прав
-
Предполагаю, что 95% не понимают вообще что происходят, и думают что билл блокируется только по причине «поддержке Украины»
-
Просто стоит писать о том, что решается вопрос не только поддержки Украины, бил на 370 страниц. Демократы и Республиканцы пытаются договориться за дуальную возможность по внутренней и внешней политики. Не читайте украинские сми на этот счет 🫡
-
А нахуя в один біл пхати Україну, Ізраїль, газу, нелегалів?
-
На кожній фотографії у правому нижньому кутку написано Ottawa.
-
Дописали Vanier - це непогано! Тепер можна ще сказати, що райони та вулиці під назвою Vanier є майже в кожному більш-менш великому місті. Try harder! 😊
-
Ото в вас зір добрий!
-
Нет, не будут. Потому что в стране пиздец и республиканцы не хотят голосовать за то, что хотят голосовать демократы как в сенате, так и в палате.
-
И только после этого уйдёт в палату.
-
Сенат: 1. Было голосования за первый вариант (т.е за вариант говно) и он провалился. 2. Голосование было за разблокирование + возможность правок между двумя сторонами (Разблокировали) 3. Сейчас идет этап правок к чему придут две стороны + республиканцы выдвигают то, что хотят 4. Будет голосование за принятие с поправками
-
Коли діло доходить до конекшинів, знайомств, то велике. В окремих випадках нетворкінг може переважити результати аналізу технаря...
23 Jan 2023, 01:02
27 minutes ago