(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так же как и нахуя тот кто проверяет телефон. Там может быть личная переписка например с родителями или что то касающееся здоровья. Личные границы
-
Все одно всі використовують всі гроші а різні рахунки тільки додають гемору
-
Я там був на електрокарі, а зарядка з найпопулярнішим європейським додатком не працювала, отаке воно ваше монако модерне
-
Я кайфанув від траси формули 1, ну прям мені треба було 😁
-
Або як кажуть, якщо ви не відчуваєте абюзу, то можливо абюзер це ви)))))
-
Краткая выжимка исторического интервью Владимира Владимировича уважаемому господину Карлсону.
-
Ніколи не було таких проблем тому мені не зрозумілий кіпіш, моя дівчина, а вже 5 років як дружина це мій найближчий друг тому у нас немає поняття особиста переписка, єдине про що шифруємось це подарунки. З іншої сторони мені й не цікаво про що вони там з дівчатами переписуються і такої істерики якщо я візьму телефон немає. А мій телефон їй треба тільки перекинути гроші або відтворити специфічну багу на андроїді. Може просто у мене ніколи не було абюзерських відносин)
-
чаще ситуация как раз обратная
-
Але ж це не для всіх так, і якщо вона проти, а ти хватаєш телефон проти її волі - то це ж не окей
-
Ну траса формули 1 то окреме питання, але я не фанат, тому не задивдявся)
-
а що там?
-
Главное машину не покупать там)
-
налоги огромные на регистрацию
-
Чого це? З милом не миють, але підміталки і моючі машини я навіть на своїй вулиці бачив
-
Ну а крім формули 1, ну так, дорого-багато. Ну ок, зачекінились що були, але нічого особливого)
-
Ну у них було достатньо часу то придумати
-
Доброго дня, в квебекській гілці спитав, ще тут спитаю, може хто знає, підкажіть плз, якщо прилетіти по КУАЕТ в Квебек, жити там перші місяці та шукати звідти роботу в інших провінціях (наприклад в Альберті), наскільки це може ускладнити пошук взагалі та чи нема якихось більших підводних каменів? дякую
-
Я с путіним так роблю, сказав Латвія і Польща не цікаві, значить вже готується
-
www.theglobeandmail.com/politics/article-auditor-general-to-report-monday-on-how-cost-of-arrivecan-app-grew/
-
там чуть ли не х2
23 Jan 2023, 01:02
3 minutes ago