(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Або майже як в Україні (треба ще додати зверху) 🫠
-
Я просто хочу сказать, что выбор купить или не купить принтер, чтобы печатать картинки - это все таки не проблема. А просто развлечение.
-
Дилеми нікуди не діваються просто часу і сенсу на них майже нема. Продуктивніше і швидше все вирішується. Особливо продуктивність геометрично зростає з кожною наступною дитиною)) в кого по 3-5 дітей, свої бізнеси, іпотеки і імміграція знають🙂
-
Якщо така ситуація то redux на фронті можна не юзати?
-
За коопы - тоже интересно, пока не слышала о таких. Недавно знакомые в такой кучке таунхаусов взяли за 3900 3 бд, это также Бернаби/Кокитлам, правда, относительно новые, но тем не менее..
-
Сказати що я в шоці це нічого не сказати… В мене очі на лоб вилізли Я не знав що redux можна юзати на сервері
-
Так)
-
А чи працює цей фікс з іншими дилемами по життю?
-
Redux???
-
Так за наш. Ну дивись я просто пишу дані і одразу зберігаю його в mongodb при натисканні кнопки
-
Ого. Ничего себе)) я бы добавила, что всё очень зависит от собственных ощущений на разную погоду.. Т.к. Я До сих пор хожу в тёплой куртке, в шапке и перчатки иногда одеваю 😁 но я и мерзляк конкретный.. Это Бернаби на границе с Кокитлам.
-
Його і на сервері можна юзати якшошо
-
А зря
-
А, то мені вже сказали, шо в мене досвід нерелевантний
-
Просто непонятно к чему вы тут нам детей предлагаете завести в мемасах)
-
*капітан очевидність зайшов в чат*😁 треба мем
-
І трози на пайтон ,c#
-
Я на java вмію
-
В сраку дітей, я теж хочу бути улюбленим пиріжечком
-
Якісь природно створенні проблемі котрі відривають мене від спокійного та без нервів життя
23 Jan 2023, 01:02
11 minutes ago