(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так
-
Ти натиснув лайк і в консолі на фронті одразу побачив відповідь від сервера?
-
Я можу дати репозиторій
-
Ну вони далі зберігаються в БД
-
Далі як ти їх зберігаєш?
-
Це щось новеньке mil.in.ua/uk/news/v-ukrayini-zaraz-bilshe-bojovyh-litakiv-nizh-bulo-do-vtorgnennya-kombryg-7-brta/
-
Toronto, Etobicoke
-
Із-за цієї фічі,я сивий став і відчуття що я ідіот…
-
Глянеш резюмеху якщо є час?
-
Мало хто про неї знає 😅
-
Не баг а фіча 👍
-
А до речі воно чомусь з запізненням приходить( Коли не має лайка,ставлю лайк приходить пустий масив,зʼявився лайк,потім забираю лайк,повертає масив але показує хто лайк поставив….
-
І мою😅🙏🙏🙏
-
В підрозділах кажуть, що немає сенсу вкладати мільйони в підготовку військового, який на полі бою проживе рівно 2 хвилини, бо його знищить дрон за 200 доларів, – голова Харківської ОВА Синєгубов. ТРУХА⚡️Україна | Надіслати новину
-
Я зараз кину
-
А я хз де твоя
-
Купи себе домен
-
Ще раз переконуюсь що ті гроші які я заплатив за виїзд були правильною інвестицією
-
Ви так відкрито вихваляєтесь цим
-
Взагалі було би легше рев'ю робити Кщо завантажити пдф на гугл драйв з доступом коментити 🙃 - я би прибрав бакалавріат бо вони однакові з мастерсом - можна шрифт зробити трохи більше тоді зручніше буде читати в можливо не так багато доведеться пунктів у першій позиції писати - improved app loading speed by ... ; з цього самого пункту прибрав би одне з двох і добавив би деталі до іншого - а шрифт який? Roboto?
23 Jan 2023, 01:02
Post 437905 of 627665
9 minutes ago