(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Глянь що таке ефект роллінг шаттеру або іншими словами желешна картинка Ну і якщо шаттера немає то скорострельна камера стає Наприклад під час перегонів формули 1 камера з шаттером видасть 30кадрів в секунду а без шаттеру наприклад 50 кадрів і це майже в 2 рази більше шанси зловити хорошу фотку
-
Я думаю кому що простіше було просто. Мені здалось що в ielts куди важче пробити бал між 6.5 до 7 особисто по райтінгу А в селпіп куди простіше, там більше складно з 8 на всі 9ки але це куди вище за те що ielts дає Це на по моїм відчуттям, але може у кожного по разному.
-
Справа в тому що тема спікінгу може попастися така що і сказати нічого буде. У мене була картинка актриси з дуже екстравагантною зачіскою та прикрасами і треба було це все описати. Якраз тими 5-7 словами що я зміг пригадати по темі, ага
-
слоумо то не то
-
не, фотку именно
-
Згоден. 2008- 435$ 2024-850$ 1202 s.ft. North York. В мейтаненс входить, все. електрика, вода, кабельне tv, інтернет( 1 gbps),паркінг, секьюріті, та інше( басейн, більярд, великий та малий теніс, сквош, баскетбольне кільце, та паті рум).🤪 Самий великий підйом був при переході з PST на GST( + 50$).
-
поймать колибри в полёте?
-
Лісенінг мені легше за все заходив - celpip простіше в сенсі що не треба вписувати нічого, бо можна помилку зробити у слові і все, у селпіп тільки малтічос питання Рідінг дуже схожий і там і там Врайтінг схожий, але в селпіпі є спелчекер, що дуже допомогає Спікінг мені простіше з людиною спочатку було, і меньше говорити, але врешті, селпіп більше балів дав