(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
поймать колибри в полёте?
-
Лісенінг мені легше за все заходив - celpip простіше в сенсі що не треба вписувати нічого, бо можна помилку зробити у слові і все, у селпіп тільки малтічос питання Рідінг дуже схожий і там і там Врайтінг схожий, але в селпіпі є спелчекер, що дуже допомогає Спікінг мені простіше з людиною спочатку було, і меньше говорити, але врешті, селпіп більше балів дав
-
Не всяка виборка дає вам право легально залишатись тут What happens if my work permit expires while my PR application is processing? If your work permit expires while your PR application is processing, you will be considered out of status and will need to apply to restore your status as a worker in Canada.
-
Це скіл, я якось взяв викладача і пару сесій по 2 години без зупинки вона давала теми і я говорив на будь які теми. Врешті починаєш бачити що різні теми можна розповісти використовуючи схожі історії. Але спочатку було так само, важко говорити на рандомні теми, далі звикаєш і швидше приходить це - просто скіл
-
Так, є таке, вам вже підказали, що головне, щоб вас вибрали до кінця ворк перміту. Якшо вже пр а процесі, то можна новий вп просити. Ваша робота підпадає під oinp Job offer ? Кільком моїм знайомим LMIA не захотіли робити, а просто заповнити анкету для тої провінційки - погодилися. Тоже був в тій ситуації... Треба вибирати шось... Або тягнути інгліш на 7778, або вчити френч, або шукати роботодавця, який би зробив LMIA, або шоб підпадав під котрусь провінційку в котрійсь провінції, або поступити і отримати якийсь папірець. Тре дивитися на бали і дивитися шо простіше...
-
Купил в 2017, продал в 2022 почти в 2 раза дороже. Mortgage покупателей был в 2.5 раза дороже чем имевшийся у меня. За ту цену mortgage что была у меня даже 1 bedroom в 2022 трудно было найти в рент, не то что дом. 🤷♂ p.s. пригород Монреаля. А были люди кто в 2017 говорил - посмотри вокруг, да кто купит? Дорого очень уже.
-
Народ хто робив картку в Костко у всіх вимагали щоб було підтвердження адреси проживання і щоб не Airbnb?