(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
800 тисячну перемогу вам
-
🇺🇦🇨🇿 Чеський президент Петр Павел заявив, що ініціатива із закупівлі 800 тисяч артилерійських снарядів для України повністю профінансована Повідомляється, що фінальний внесок зробила Норвегія. За словами президента Чехії, боєприпаси мають бути в Україні протягом найближчого часу. 👀Підписатись на Мілітарний #Чехія #Україна
-
Довго шукати але є мем про Субару і бездонну діру для грошей
-
Вот же сферу бизнеса создали на миллионы
-
все залежить від експлуатації у мене був форестер рестайл 2008 року у чоловіка сестри був рав4 2008 року дві машини досі їздять, жодних з ними проблем якщо дивитись на авто цього року випуску - то хто ж тобі скаже
-
Мега красиві кадри
-
m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0B3JJEpdALEN7fD3aWuhacAbx8ZGd3CGnY2naafvKeduSVYS2AUs4gK8LPEEQzVW9l&id=100068258401102
-
«Коли ви вражаєте ціль високотехнологічною зброєю на відстані 100 миль, це ок. Мистецтво війни починається, коли ви навалюєте некерованими ракетами, виконуючи при цьому «горку» і вони дістаються цілі. Побачити пуски ракет в 800 кадрів за секунду з камери, яка стоїть на фпв дроні, — це можливо тільки в Україні». Автори в Інстаграм: army.aviation.ua | dorosh.raw | aero.tim
-
Я тоді заб'ю просто і не буду голосувати.
-
Він надто багато знає, його просто так вже ніколи не відпустить.
-
Не ний)
-
Я б на його місці назавжди звалив на якесь Балі 😂
-
Це просто офіційний дозвіл виїхати з країни. Потім його знімуть, але забудуть попросити повернутись і він зможе після цієї сраки хоч спокійно пожити десь як людина.
-
Зачем вам чатгпт?
-
Ущипніть мене коли ота херня плаксива з івритом в нікнеймі принесе гарну перемогу, вибачусь
-
Хтось із нитіків та зрадойобів такі новини приніс би? Да фіг там, вони гірше руснявого іпсо та-та-та-та-та роблять виключно зрадойобськими новинами
-
А ещё він на інтервью і мемуарах зможе заробити так, що до кінця життя зможе не працювати.
-
Приблизно так я пишу ковер леттер
-
Дивлячись на ту купу старих Субару які тут їздять то хз про що той мем. Те ж саме з бмв і ауді, єдине що на старих ку7 бачив лише українців
-
подскажите пожалуйста, как быть с деньгами на первое время, вести лучше СAD, или держать на карте евро, а платить по курсы карты? или там снимать менять? как выгоднее? спасибо!
23 Jan 2023, 01:02
23 minutes ago