(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Та вони нічого не знають)) хіба в страхову дзвонити, але щось не хочеться заздалегідь їм кейси перераховувати
-
youtu.be/mwbC6NKQh74?si=XXuR7yoavCcyRfGx
-
Це ще не правда. В нього немає зараз ita? Тож це все лише плани та мрії, які можуть змінитися в будь який момент.
-
Тільки шукати роботу під pr і паралельно працювати
-
Якщо на американців працюєте, спробуйте переоформитися через якийсь канадський пейрол сервіс. Податки канадські, але досвід може підійти для ПР.
-
Дякую, це цікаво! Погуглимо
-
FYI Кіндери які продаються в freshco, зроблені в рашці. І вони ще й не пишуть це на коробці. Це написано тільки всередині яйця в іграшці
-
Як таке називається, заповіт? Як таке нагуглити, хто таке робить (юрист, нотаріус)? Можна в лс)
-
Якусь для айтішників. Я тут тільки розібрався з BC PNP tech, але думаю чи є OINP воно схоже, поки не розібрався
-
trinet еще
-
Deel, Papaya global... Просто payroll service гуглити
-
А може є якась назва який сервіс може бути? Не знаю як загуглити Зараз зп йде через піонер/вайз, компанія зареєстрована в США
-
Оця пляма на нижньому фото, цей підор там рік стояв, куррррва
-
Подскажите, где (и наверное в какой день недели) лучше сдать CELPIP в Торонто, чтобы не шумно было?
-
А кому-то нужны евро на карту ЕC, а вы мне CAD по Interac? Нужно по-быстрому перевести
-
Якщо Foreign Worker stream, то там окрема подача, а якщо Human Capital то там через ЕЕ І те і те підходить для айтишників
-
Треба розігнати зраду
-
Cancel kinder
-
нужно купить разных киндеров и проверить
-
там март 2022 года, может тогда ещё санкции не дошли
23 Jan 2023, 01:02
Post 453190 of 628272
9 minutes ago