(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я до речі не могла набрати норму білку, поки не додала до м'яса ще чечевицю та інші бобові. І молоко з йогуртами. Ікея з плант болс раз на пару місяців норм, аж настільки не заморочуюсь. І інколи соєві шарики в плов замість курки. Але інше уникаю, бо стараюсь не перебирати цукор та сіль. На жаль, в Канаді нормальних м'ясопродуктів не знайшла, тож їх теж доводиться уникати та готувати з нуля майже все.
-
-
Привіт! Підкажіть, будь ласка, чи варто брати гарантію на авто на рік від дилершипу? Наразі в процесі покупки машини і дилершип активно пропонує дану опцію. Ніби і розумію, що їм аби впарити, а з іншого боку думаю може тут всі на таке погоджуються🤔
-
До кінця квітня треба оплатити. Можна зробити графік оплат і після квітня, але буде % нараховуватись. Або можна з ними контактувати і окремо обговорити це питання і узгодити оплати. Я б на вашому місці заповнив всі дані в wealthsimple і тоді буде видно точно скільки треба доплатити. Українські податки заразують, потім можливо треба буде відправити їм документи які підтверджують оплату податків в Україні.